Додаткові рейси і небезпечні тополі: що турбує жителів Мар'янівки

15 Березня 2017, 21:16
2108

Голова районної ради Тарас Щерблюк провів прийом громадян в Мар'янівській селищній раді. Зустріч з громадянами пройшла у вівторок, 14 березня. Повідомляє Горохівська райрада.

Різні питання ставилися під час зустрічі з головою. Зокрема, жителів Мар'янівки турбує проблема відкриття додаткового автобусного рейсу, який курсуватиме через селище, адже досить часто місцеві мешканці не можуть доїхати до райцентру.

Також під час прийому було підняте питання зрізання гілок на старих тополях, які під час вітру обламуюються і падають на землю, що несе чималу загрозу для людей, а особливо для дітей, які щоденно проходять по дорозі, біля якої й ростуть ці дерева.

Були й озвучені проблеми, пов'язані з покращенням матеріально-побутових умов людей старшого віку, котрі проживають самі.

Вислухавши прохання і побажання жителів Мар'янівки, Тарас Щерблюк пообіцяв разом із селищним головою Миколою Климчуком знайти шляхи для вирішення усіх проблем.

В ході прийому голова районної ради побував у школі, садочку, амбулаторії селища Мар'янівки, а також у місцевій пожежній частині. Разом з головою у виїзному прийомі, окрім селищного голови, взяли участь Сергій Мартинюк - головний спеціаліст Горохівського бюро правової допомоги і Валентин Фищук - депутат районної ради.


1






1

 

Коментарі
21 Квітня 2017, 01:26
Думаю що основна проблема в Мар'янівці – це відсутність вуличного освітлення адже освітлення потрібно не лише для естетичного вигляду наших вулиць, а й передусім заради безпеки жителів.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром