Волинські інтернати просять в облради захисту від директора департаменту соцзахисту Волинської ОДА

21 Травня 2020, 10:16
2728

Некомпетентний, спілкується грубо та зверхньо, а про закупівлі за бюджетні гроші каже, що особисто буде визначати переможців тендерів. Так описують нещодавно призначеного начальника департаменту соціального захисту Волинської обласної державної адміністрації Костянтина Нестеренка його підопічні – керівники волинських інтернатів.

З проханням захистити від свавілля цього посадовця вони звернулися до обласної ради. Про це повідомляє 12 канал.

«Він не знає, де знаходяться ці заклади, не поставив жодного питання, що стосується роботи та забезпечення діяльності закладів на період карантину. Не цікавить Нестеренка і питання проживання людей з інвалідністю. Як він каже – «мнє ета нє інтєрєсна», – йдеться у колективному листі керівників волинських інтернатів, який зачитала директорка Горохівського психоневрологічного інтернату Юлія Ковальчук.

У той же час Костянтин Нестеренко, за словами скаржників, виявив неабиякий інтерес до фінансових питань. Мовляв, відверто натякав, що він особисто буде визначати переможців тендерів.

Крім того, як стверджують керівники волинських інтернатів, посадовець поклав око не тільки на бюджетні гроші, а й на їхні зарплати.

Звернення з проханням зупинити тиск посадовця, адресоване до Волинської обласної ради, підписало пятеро із шести керівників інтернатів, що працюють на Волині. Горохівський психоневрологічний інтернат підтримав звернення.

Більше дивіться у відео.

Фото з сайту volynua.com
Фото з сайту volynua.com

Фото з сайту volynua.com
Фото з сайту volynua.com

Читайте також: Ми забуті державою, – працівники Горохівського психоневрологічного інтернату

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024