Вибір популярних чоловічих толстовок

22 Травня 2020, 15:51
3869

Якщо ви хочете дізнатися про різновиди чоловічих толстовок: які фасони бувають, з чого їх роблять і, як вибрати розмір, - то вам необхідно ознайомитися з цією статтею. Але перед цим, ми рекомендуємо відвідати магазин, де є широкий вибір чоловічих толстовок, які припадуть до смаку кожному з вас.

 

Чоловічі толстовки з капюшоном

Більш відома назва таких толстовок «худі». Це кофта з капюшоном і подовженим фасоном, що доходить до середини стегна. Кофти «худі» можуть бути з блискавкою на замку або без нього.

Дизайнери і модельєри врахували і смаки тих, хто любить цю модель, але вважає за краще версію з замком. Такі кофти підходять для активного способу життя, так як їх можна швидко зняти або одягнути. Також наявність замку дозволить вам частково регулювати температуру вашого тіла. Такою функцією може похвалитися далеко не кожна річ.

«Худі» відмінно підходять для спортивних образів або повсякденного кежуал стилю.

В'язана чоловіча толстовка

Толстовка, пошита в'язкою, вважається більше класичним варіантом, тому більш розумно буде використовувати її для формальних зустрічей. Повсякденний образ так само добре може доповнити толстовка такого пошиття, але дуже важливо правильно підібрати інші складові елементи образу.

Останнім часом светр з щільного трикотажу набирає популярності серед молоді.

Подовжені версії чоловічих толстовок

Хорошим попитом користується кофта подовженого крою, що доходить аж до середини стегна. Такі толстовки найчастіше використовують в якості демісезонних, так як вони відмінно зберігають тепло тіла в перехідну пору року.

Правила вибору чоловічих толстовок

Після того, як ви ознайомилися з видами толстовок, пора б дізнатися, як правильно підбирати собі цю річ.

Дуже важливим моментом при виборі будь-якого одягу є вибір розміру. Підбираючи собі толстовку, врахуйте, що вона не повинна сидіти на вас мішкувато або навпаки – обтягувати ваше тіло. Не поспішайте лякатися, побачивши дві абсолютно різні на перший погляд за розміром толстовки, але при цьому маючи бирки одного розміру. Деякі моделі істотно відрізняються за рахунок подовженого крою або ж низько посаджених плечей. Якщо ви починаєте сумніватися, то використовуйте розмірну таблицю. З її допомогою ви з точністю підберете потрібний вам розмір.

Який колір вибрати? 

Якщо ви прихильник нейтральних рішень, то вам краще зупинити свій вибір на класичних благородних, ніжних і темних тонах: чорний, бежевий, сірий і т.д.

Для любителів виділитися з натовпу передбачені найрізноманітніші варіації. Вся кольорова палітра доступна вам, так як сучасна технологія виробництва здатна догодити навіть самому неординарному моднику.

Найкраще толстовки з принтом підходять для спортивних образів. Кофти без принта добре виглядають в повсякденному кежуал образі.

Чоловічі толстовки відмінно виглядають в поєднанні з джинсами, спортивними і класичними брюками.

Якщо у вас ще залишилися питання, то можете ставити їх консультантам.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024