Учні з Горохівщини – активні учасники конкурсу робіт «Рятувальники очима дітей»

01 Червня 2020, 12:03
5303

Як і щороку, учні волинських закладів позашкільної освіти проявили свої таланти та взяли активну участь у Конкурсі робіт «Рятувальники очима дітей», що тривав протягом навчального року.

На обласний етап Конкурсу надійшло більше сотні робіт, що визнані кращими на міських та районних етапах. Про це повідомляє У ДСНС України у Волинській області.

Гуртківці підготували електронні  презентації з елементами анімації, макети сучасної або історичної пожежно-рятувальної техніки, м’які іграшки, вірші та пісні, вироби з дерева, металу, паперу, тканини, соломи, картини з бісеру та, звичайно, яскраві малюнки з правил пожежної, екологічної безпеки та основ безпеки життєдіяльності, про професію пожежника-рятувальника та діяльність державних і громадських установ у сфері попередження, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Найбільшою активністю відзначились вихованці закладів позашкільної освіти  Старовижівського, Горохівського, Маневицького районів, міста Луцька, Центру науково-технічної творчості учнівської молоді управління освіти,  науки та молоді облдержадміністрації.

Організатори Конкурсу (управління ДСНС у Волинській області, управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, обласна організація Добровільного пожежного товариства) щиро дякують усім учасникам Конкурсу за участь (а педагогам за допомогу талановитим діткам) і запрошують усіх діток області до участі в Конкурсі наступного року.

Роботи переможців:







Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024