Черговий «геноцид» українського народу, або що робиться із тестуванням на Covid-19 на справді

11 Червня 2020, 12:00
3175

Влада робить висновки про стан справ, щодо захворюваності на основі даних, які були актуальними два тижні тому.

Сьогодні деякі чиновники рапортують, що тестування на вірус роблять упродовж доби, в той час як від знайомих ми знаємо, що більшість населення із симптомами на Covid-19 чекаю на результати ПЛР-тестів у деяких регіонах країни до 10 днів.

До чого це призводить?

  • Хворі за весь цей період інфікують своїх рідних близьких та колег, що підвищує рівень захворюваності.
  • Приймаються не коректні висновки про зняття, чи продовження карантину. У першому випадку є ризик підвищення рівня захворюваності, у другому зростає зубожіння населення (хоча чиновників це не дуже цікавить, адже вони отримують свої зарплати у повному обсязі).
  • Формується неправдивий імідж «героїзму» влади,  які ніби майстерно борються із вірусом, а насправді відбувається великий обман українського люду, який рано чи пізно стане явним і приведе до його чергового розчарування і протестних настроїв, що обов’язково хтось використає.
  • Влада вже сьогодні пробує відповідальність за свої помилки та недопрацювання перекласти на недисциплінованість населення (що вона вже робить), і таким чином намагатиметься уникнути відповідальності, що обов’язково у майбутньому призведе до повторення наявної ситуації.
  • Формується імідж України, як країни, яка не здатна контролювати ситуацію із Covid-19і, яка дає не правдиві дані, яка «бреше», що буде мати негативні наслідки, як для держави у цілому, так і для кожного, хто захоче поїхати закордон.

Тому ми пропонуємо провести опитування і встановити реальний стан справ, щодо тестування на Covid-19, що стимулюватиме владу з одного боку озвучувати коректні дані, щодо захворюваності, а з іншого примушуватиме її до нарощення кількості тестів, адже очевидно, що для того щоб зупинити пандемію – кількість тестів потрібно збільшити у рази.

Суть опитування полягає у тому, що кожна людина, якій проводили ПЛР – тестуванні дасть відповідь на наступні питання.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024