Школярі з Берестечка запускають YouTube-канал

13 Червня 2020, 12:03
2096

Найближчим часом школярі з Берестечка запустять YouTube-канал «LIFEхаб», на якому публікуватимуть цікаві та корисні відео.

Проте для нормального функціонування каналу потрібні кошти. Про це повідомила Район.Горохів Богдана Залевська, капітан команди PERSONA.

Нагадаємо, ми вже писали про цих десятьох підлітків, які хочуть змінити Горохівщину. Команда PERSONA бере участь у Всеукраїнському проєкті неформальної освіти «Відкривай Україну».

Канал, на який оголошують збір коштів, покликаний покращувати та урізноманітювати життя не тільки підлітків та молоді, а й інших людей області та України. Також він буде популяризувати проживання у Горохівському районі та допомагатиме покращити екологічний та естетичний вигляд міста.

«Незважаючи на наш невеликий середній вік, ми хочемо змінити наше місто та уже робимо кроки до цього! Тому закликаємо вас – якщо ви хочете бачити наше місто яскравим та багатолюдним, не хочете, щоб із нього виїжджала молодь – підтримайте наш канал!

Перекажіть, будь ласка, таку суму, яку можете (неважливо, наскільки великою вона буде – допомогти нам може навіть одна гривня) на ці реквізити: 5168 7559 0726 3186 Залевська Богдана Миколаївна. Призначення платежу: на розвиток каналу. Дякуємо вам!» – звертається до жителів Горохівщини команда PERSONA.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024