Горохівчани побачили, як працює полігон твердих побутових відходів у Володимирі

05 Липня 2020, 11:06
1920

Голова Горохівської райдержадміністрації Сергій Мишленик, голова районної ради Тарас Щерблюк, голова міської ради Віктор Годик, фахівці у сфері екології та земельних ресурсів, окремі сільські голови та громадські активісти здійснили робочу поїздку у Володимир-Волинський район, де побудований новий полігон твердих побутових відходів.  

Поїздка відбулася 2 липня – повідомляють на сайті райдержадміністрації.

Екскурсію по полігону для горохівчан провели заступник голови Володимир-Волинської міської ради Ярослав Матвійчук та керівник КП «Полігон» Олександр Козичко, які розповіли, що на будівництво об’єкта виділили 10,5 мільйона гривень із державного бюджету та 1,2 мільйона гривень із міського бюджету.

Полігон побудували за всіма вимогами екологічної безпеки. Площа ділянки 21560 квадратних метрів, площа складування відходів – 13000 квадратних метрів, потужність полігону 20487 метрів кубічних на рік, висота завантаження полігону – 7 метрів, термін експлуатації – 10 років. Доїзд до об’єкту з твердим покриттям, встановлено промислові ваги та для потреб рятувальників в наявності є власна свердловина на випадок пожежі.    

По завершенню поїздки делегація з району прийняла рішення визначити можливі ділянок для розміщення сміттєзвалища на Горохівщині та провести геодезичні заміри щодо придатності їх до використання. 

Читайте також: На Горохівщині шукатимуть місце для полігону твердих побутових відходів

На Горохівщині знаходиться 50 нелегальних сміттєзвалищ










 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024