На Хрінницькому водосховищі вилучили 800 метрів сіток

07 Липня 2020, 14:06
1694

До Волинського рибоохоронного патруля 4 липня надійшло повідомлення від рибалок-любителів про порушення на Хрінницькому водосховищі, поблизу села Липа Горохівського району.

Про це Район.Горохів повідомив Волинський рибоохоронний патруль.

Державні інспектори рибоохорони оперативно прибули на вказане місце події. Під час обстеження водойми виявили безгосподарське майно. З водойми вилучили 12 одиниць мисинових сіток, загальною довжиною 800 метрів. Склали акт виявлення безхазяйного майна, заборонені знаряддя лову вилучили.

Також на Хрінницькому водосховищі викрили двох громадян, які порушували Правила рибальства. На осіб оформили протоколи про адмінправопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП та наклали відповідні штрафні санкції.

Читайте також: На Горохівщині вкотре зарибнили Хрінницьке водосховище

«Дякуємо громадянам за допомогу у виявленні правопорушень. Закликаємо громадськість і надалі інформувати рибоохоронний патруль про порушення Правил рибальства. Якщо ви стали свідком факту браконьєрства – прохання повідомляти на номер «гарячої» лінії рибпатруля: (067) 360-78-40», – повідомив заступник начальника управління – начальник відділу ОВБР «Рибоохоронний патруль» Сергій Починок.




 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром