Без глядачів, але з азартом: у Горохові відбувся матч Федерації футболу учасників АТО

11 Липня 2020, 20:15
3306

На оновленому стадіоні «Колос» у Горохові відбувся виїзний футбольний матч Федерації футболу учасників АТО між двома потужними суперниками – ФК «Українці Разом» зі Львова та ФК «Волинь АТО» з Луцька.

Відео матчу, який відбувся 11 липня, опублікував у YouTube Григорій Лищишин.

У поєдинку на футбольному полі сильнішими та витривалішими були волиняни, здобувши переконливу перемогу з рахунком 8:0.

На жаль, через карантин матч пройшов без глядачів – із пустими трибунами.

«У зв’язку з пандемією коронавірусу футбольний матч пройшов без вболівальників. Але не зважаючи на це, волиняни показали чудовий результат. Вітаю наших хлопців і бажаю нових перемог!» – зазначив у коментарі Район.Горохів голова районної ради Тарас Щерблюк.

Нагадаємо, відкриття оновленого стадіону, на якому сьогодні пройшов футбольний поєдинок, відбулося у 2019 році. На реконструкцію спортивних майданчиків витратили понад два мільйони гривень. Все для того, аби відродити у Горохові культурно-спортивний центр.

До слова, після завершення футбольного поєдинку менеджер команди ФК «Волинь АТО» Віталій Манченко закликав меценатів Волині фінансово підтримати команду.

«Для підтримки життя єдиного футбольного клубу учасників АТО/ООС «Волинь АТО» у Волинській області, просимо вас підтримати нас, оскільки цього року через непередбачувані обставини та пандемію коронавірусу відбувається тотальна економія бюджетних коштів на спортивну діяльність», – звертається Віталій Манченко.

Телефон для довідок – капітан та менеджер ФК «Волинь АТО» Віталій Манченко – 093 747 16 99.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром