Правила підбору акумуляторної батареї

25 Липня 2020, 14:17
1577

Після покупки автомобіля, скутера, навантажувача і будь-якої іншої техніки потрібно подумати про вибір акумулятора. Не кожен знає, скільки часу він працював до цього, тож краще оновити його зараз, щоб потім не виникло проблем. Придбати акумуляторні батареї можна тут https://220volt.com. ua / akkumulatornie-batarei / challenger /, де є детальний вибір з урахуванням параметрів. Додаткову допомогу можуть надати професійні консультанти і менеджери.

Визначальні критерії покупки АКБ

Покупці найчастіше вибирають таку ж батарею, як і на авто, хоча там може бути встановлений неправильний виріб. Необхідно враховувати ряд параметрів і найважливіших характеристик, перш ніж зробити покупку:

  • дата виготовлення;
  • пусковий струм;
  • ємність аккумулятору;
  • необхідність обслуговування.

Рекомендують купувати АКБ виключно зі «свіжою» датою випуску. Буде великий запас для подальшої експлуатації, адже батарея має властивість втрачати ємність. Пусковий струм рекомендують вибирати виходячи з марки і моделі авто. Не потрібно зайвий раз переплачувати.

Ємність повинна бути такою ж, як і рекомендує виробник. Більше – немає сенсу, менше – виникнуть проблеми при експлуатації авто. За малої місткості знижується термін життя акумулятора, що в подальшому призведе до глибокої розрядки.

Кріплення акумуляторної батареї

Установка акумулятора має відбуватися точно на заводське кріплення. Будь-люфт або зміни положення негативно вплинуть на стійкість, і навіть на ходу провід може просто відійти. Найчастіше кріплення здійснюється верхньою притискною планкою, а в деяких авто це виконується бічною планкою.

Вигідні покупки в магазині «220volt»

Магазин пропонує широкий асортимент акумуляторних батарей під будь-які завдання покупців. Всі реалізовані товари мають гарантію від виробника, що виключає будь-які проблеми в майбутньому при експлуатації. За бажанням кожен може отримати консультації від фахівців, а також допомогу щодо вибору і подальшої покупки.

Надані поради щодо експлуатації АКБ слід враховувати і дотримуватися їх, щоб не створювати зайвого зносу для виробу і продовжити термін його експлуатації. Тільки так в результаті акумулятор стане надійним помічником для водія, буде це автомобіль, скутер, мопед чи будь-яка інша техніка.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024