«Швидко, якісно та зручно» - як пересувний сервісний цент працював у Горохові

15 Квітня 2017, 08:03
1569

13 квітня відбувся перший виїзд мобільного сервісного центру МВС до міста Горохова.

Одні з перших, хто скористалися послугами пересувного центру, стало подружжя місцевих мешканців. Видача 2 посвідчень водія чоловіку та дружині тривала менше ніж півгодини.

Вищевказана послуга стала найпопулярнішою цього дня. Робоча група мобільного сервісного центру МВС видала 9 посвідчень водія  (7 замінених та 2 отриманих після втрати).

Також ми отримали запит на отримання довідки про несудимість. Середній час, витрачений на видачу посвідчення водія, – 10-15 хвилин.

Вражала клієнтів і швидкість реєстрації транспортних засобів – в середньому 50 хвилин (перереєстровано 2 автомобілі). Обслуговували громадян два адміністратори та фахівець експертної служби МВС.

«За допомогою таких мобільних сервісних центрів МВС громадяни зможуть отримати необхідні послуги, не витрачаючи зайвий час на дорогу до найближчого стаціонарного центру. І ми готові завітати до кожного населеного пункту після отримання відповідного запиту від місцевої влади» — розповідає керівник Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Малашко.

У прикріплених файлах додаємо графік виїздів мобільного сервісного центру МВС Волинської області у квітні 2017 року. Зауважимо, що при надходженні запитів від місцевої влади інших районів Волинської області можливе коригування даного графіка.




 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024