У Берестечку відсвяткували випускний. ФОТО

05 Серпня 2020, 18:37
5720

Одинадцятикласники ЗОШ І-ІІІ ступеня міста Берестечко відсвяткували випускний та отримали свідоцтва про завершення повної загальної середньої освіти.

Святкування випуску відбулось 1 серпня у кафе «Крайня хата». Офіційне вручення свідоцтв та святкова фотосесія пройшли 30 червня із дотриманням правил карантину. Зі школи випустилось 11 здобувачів знань, з-поміж яких є золотий медаліст – Дмитро Мороз.

Випускники склали зовнішнє незалежне оцінювання на досить високому рівні, хоча цьогоріч готуватися було дещо важко – без учителів та репетиторів.

«До тестування я готувалася заздалегідь. Здебільшого вся підготовка до ЗНО в мене проходила на уроках, де ми доволі часто розглядали завдання минулих років. Три останні місяці готуватись було досить важко, бо ми навчалися дистанційно. Усі ми знаємо, що це не так вже і легко, бо тобі задають багато завдань на самостійне опрацювання, ти повинна встигнути виконати їх, скинути на перевірку… А ще ж треба готуватися до зовнішнього і допомагати батькам!» – розповідає майбутня студентка Мар’яна Юзвик.

На святкуванні були присутні батьки випускників та самі юнаки і юнки. Керівництво школи привітало винуватців свята із закінченням школи зворушливим відеороликом.

Випускники згадували про курйозні ситуації, сміялися, ділилися тим, хто куди вступатиме, мріяли, розмовляли про спільне минуле та майбутнє, яке їм потрібно прожити уже окремо. Місце святкування наповнилось радісною, з дрібкою печалі атмосферою. Хлопці та дівчата вдосталь фотографувалися, а о п’ятій ранку зустріли схід сонця.
















Богдана ЗАЛЕВСЬКА

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024