Галичани: у пасхальну ніч вандали позбавили село питної води

20 Квітня 2017, 18:29
4403

У селі Галичани під час нічної пасхальної служби в церкві невідомі знищили покриття на загальній криниці, тим самим побавили мешканці питної води.

Про це Район.Горохів повідомили читачі за допомогою форми «Додати новину»

«Коли в селі Галичани Горохівського району проходила в церкві нічна пасхальна служба на одній із вулиць села місцеві вандали так стали «веселитись»,  що розбили і знищили покриття на загальній криниці і мешканці були позбавлені води у своїх помешканнях. 

Здійснено повідомлення в місцеву поліцію про притягнення винних осіб до відповідальності» – йшлося у повідомленні.

Місцева жителька Ольга, зранку біля зруйноівної криниці знайшла загублений вандалами мобільний телефон. А дверці від криниці та частину покриття знайшли в сусідньому дворі, де ніхто не проживає.

Подробиці від поліції району згодом.






 

Коментарі
21 Квітня 2017, 15:58
Криниця була збудована в далекі часи і люди села користувалися смачною водою більш півстоліття. Але тут знайшлися нащадки, які в пасхальну ніч навели жах на все село. Правоохоронні органи зобов'язанні виявити цих вандалів, які більш за все знаходились в п'яному стані, і притягнути їх до відповідальності та зобов'язати відшкодувати заподіяні збитки.
22 Квітня 2017, 02:49
Через дорогу біля криниці мешкає Романчук Микола, який сам користується водою з криниці, і який в неділю повідомляв, що знає всіх хто це зробив, але не приймав ніяким мір, щоб зупинити цей вандалізм, тому, що сам був трохи п'яний. А перед тим в нього невідомі особи зняли металеві ворота при вході на подвір'я.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024