Представники області оглянули спортивні майданчики в Горохові та Берестечку

22 Квітня 2017, 14:14
1695

У Волинській області з 1 по 30 квітня триває Всеукраїнський місячник з благоустрою та упорядкування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота».

Робоча група, яку очолив директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад та представники Волинської регіональної дирекції ПАТ «НСТУ»  відвідала Горохівський район. Повідомляє Волинський інформаційний портал.

Мета візиту – надання організаційно-методичної допомоги в організації та проведенні Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», що триває з 1 по 30 квітня.

Будучи в Горохові, вони відвідали спортивний майданчик у міському парку. У його реконструкцію вклали значні кошти. Також, обговорили питання по проведенню упорядкування та облаштування гандбольного майданчика з метою покращення умов для регулярних занять фізичною культурою та спортом різних вікових груп населення.

У місті Берестечко на місцевому стадіоні, який знаходиться у занедбаному стані відсутні роздягальні, вбиральні, трибуни. Також уже декілька років відсутнє штучне покриття на спортивному майданчику, тому, на жаль, майданчик не функціонує належним чином.

Кошти не виділяються для зміцнення спортивної інфраструктури міста, проте план забудови приміщення, роздягалень та трибун розроблений та затверджений, необхідно лише віднайти кошти для його побудови.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром