Берестечківські школярі вивчали англійську у міжнародному таборі

22 Серпня 2020, 10:42
3121

Учні з Берестечківської школи взяли участь у Міжнародному таборі з поглибленим вивченням англійської мови «GoCamp», що цьогоріч вперше проходив в онлайн-форматі. Берестечківська Happy Friends стала однією із 70 команд України.

Зміна розпочалась 10 серпня. Кемпери познайомились між собою та з волонтерами кожної з команд, а також з координаторами проєкту.

Волонтером Берестечківської ЗОШ цьогоріч став Дірар Дадда з Алжиру, який працює вчителем англійської мови.

Дірар Дадда
Дірар Дадда

«Я хотів би подякувати команді GoCamp, а також усім координаторам та менторам, які доклали чимало зусиль в організації міжнародного заходу. Цей чудовий досвід дозволяє нам подорожувати,  навіть коли мусимо залишатися вдома. Ми познайомились із хорошими людьми з України та багатьох інших країн, що беруть участь у цьому проєкті. Таке спілкування дозволяє дізнатись більше про культуру та традиції один одного», – розповів волонтер.

Координатори також були у захваті від роботи з дітьми, адже учнівська активність дуже їх надихає.

«Я була однією з тих, хто розпочав це. Але це теж мій перший досвід роботи в онлайн-таборі, тому ваша активна участь дуже допомагає!» – зазначила Руслана Опришко, координаторка однієї з груп  GoCamp.

Заняття у таборі проводитили до 21 серпня. Школярі насолодилися відпочинком у таборі, познайомилися із новими друзями та позбулися мовних бар’єрів, які більше не стануть на їх шляху до вивчення англійської.

 

Богдана ЗАЛЕВСЬКА

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39