Священника з Горохова Івана Сидора прогнали від роялю, на якому грала Ірина Білик

25 Серпня 2020, 12:39
4083

Цього року офіційні урочистості до Дня Незалежності України відбувались на Софійській площі у Києві. Після виступу президента Володимира Зеленського й вручень ним нагород розпочалося розважальне дійство – концерт «Пісенна історія сучасної України».

У  ньому 18 українських артистів заспівали попурі із 42 знакових пісень незалежної України. Опісля глядачів пустили на жовто-синю сцену фотографуватися.  Після закінчення усіх заходів, на площу прийшов священник  Іван Сидор. Про це пише «Волинь».

Він сів за рояль, на якому вранці  виконувала композицію «Три хвилини» Ірина Білик, та почав грати мелодію канадської співачки Селін Діон. Але так і не зумів дограти мелодію до кінця, бо прийшов охоронець та сказав забиратися.

«В кінці прийшов відповідальний за рояль і вигнав. Тому мелодія не завершена, але далі буде...– написав у фейсбуці Іван Сидор, – мовляв «дуже дорогий рояль». 

У коментарях користувачі соцмережі підтримують священника та дякують за гарну музику.

Нагадаємо, диякон Михайлівського Золотоверхого монастиря, кандидат церковно-історичних наук, Іван Сидор з Горохівщини відомий тим, що у ніч на 11 грудня 2013 року, коли «Беркут» штурмував Майдан, цілу ніч бив у дзвони. Гучний набат Михайлівського золотоверхого монастиря скликав усіх небайдужих на Майдан, а наш земляк став одним із символів Майдану.

Читайте також: 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024