Як виглядає оновлена школа імені Івана Франка у Горохові

28 Серпня 2020, 13:15
3265

 27 серпня відбулося відкриття оновленої Горохівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені І.Франка. Тут нещодавно завершили роботи з реконструкції та добудови школи, тож новий навчальний рік діти розпочнуть вже нових умовах. 

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Будівельні роботи, що розпочалися кілька років тому, фінансувалися з державного бюджету, зокрема з Державного фонду регіонального розвитку. Загальна кошторисна вартість – 19,5 мільйона гривень. Замовником робіт виступив департамент інфраструктури облдержадміністрації.

Зокрема, тут провели реконструкцію приміщення з добудовою корпусу, що об’єднує навчальні корпуси школи. Так, у новозбудованому корпусі розміщені їдальня, зал для занять хореографією, учбові приміщення та читальний зал, у якому вже нараховується 8 тисяч книг художньої літератури.

Як повідомив директор школи, об’єднання корпусів в одне приміщення здійснило мрію багатьох поколінь та директорів місцевої школи, адже дозволить розвантажити класи та забезпечити якісні умови для навчального процесу.

Начальниця управління освіти і науки облдержадміністрації Людмила Плахотна наголосила, що окрім такого подарунку від держави, горохівчан чекає ще один – заклад буде опорним в об’єднаній територіальній громаді, а на наступний рік планується закупити шкільний автобус, аби діти із навколишніх сіл могли безперешкодно добиратися на навчання.












 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024