Колишня вчителька з Горішнього стала директоркою луцької школи

02 Вересня 2020, 10:04
4471

Школу №13 у Луцьку очолила Людмила Лавренюк – вчителька біології вищої категорії з понад 20-річним стажем. Більшість з цих років Людмила Анатоліївна пропрацювала у Горішенській ЗОШ І-ІІІ ступеня.

До призначення на посаду директора працювала у комунальному закладі загальної середньої освіти «Луцький ліцей № 28 Луцької міської ради», який знаходиться на вулиці Дубнівській – повідомляє «Волинь».

 Цьогорічний день знань став для неї і початком роботи у новому колективі. Вітаючи колег та учнів із початком навчального року, вона побажала всім наснаги та здоров’я і висловила сподівання, що школа впорається із тими викликами та вимогами, які сьогодні постають перед нею.

Разом із тим Людмила Лавренюк висловила готовність вирішувати ті проблемні питання, які тепер є у ЗОШ № 13. Це насамперед добудова навчального корпусу, яка вмістить їдальню, спортзал та додаткові класні кімнати.

Зараз їдальня знаходиться в окремому корпусі, а спортзал закрили через аварійний стан. Ще торік була готова проєктно-кошторисна документація, проте кошти на початок будівельних робіт так і не надійшли. Їх виділення блокував Державний фонд регіонального розвитку.

Як тільки гроші «прийдуть» в область, до співфінансування готова долучитися і Луцька міська рада, запевняв на початку року виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт.

Читайте такожДзвінок для вчителя: чому луцька школа №13 одного дня залишилася без усіх учнів

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024