Козятин: колишній медпункт передадуть у власність Лемешівської сільради

29 Квітня 2017, 10:20
2250 Джерело: Фото ілюстративне

Приміщення та матеріально-технічноге забезпечення колишнього ФАПу села Козятин передадуть у власність Лемешівської сільради.  Про це йшлося на сесії райради, 28 квітня.

Відповідно до статті «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист Комунального закладу «Горохівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги» клопотання Лемешівської сільської ради затвердили.

Районна рада ВИРІШИЛА:

1. Передати приміщення та матеріально-технічне забезпечення колишнього ФАПу села Козятин із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст району у власність Лемешівської сільської ради згідно додатку.

2. Головному лікарю КЗ «Горохівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги» Майко Г.Ф. спільно із Лемешівським сільським головою Каменюком В.І. в місячний термін підготувати акт-прийому передачі щодо приміщення та матеріально-технічного забезпечення колишнього ФАПу села Козятин та подати голові Горохівської районної ради на затвердження.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на відділ з питань юридичного забезпечення діяльності ради, комунального майна та роботи із зверненнями громадян.



 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024