Парка за 50% вартості – це реально

04 Вересня 2020, 15:03
1910

Парка сьогодні є одним із найпоширеніших видів верхнього одягу для прохолодного сезону. Вона забезпечує свого власника комфортом практично не зважаючи на погоді умови.

Ціни на таку куртку можуть варіюватися, від дешевих моделей сумнівної якості, до брендових аналогів з відчутною ціною. Допоможе у вирішенні питання вибору магазин військового спорядження та одягу «Мілітарка»https://militarka.com.ua/odezhda/kurtki-parka.html. В асортименті якого відмінний вибір моделей цього верхнього одягу, причому не лише для військових, а й цілком цивільних цілей. А як зекономити, в цьому допоможуть кілька порад від команди компанії.


 

 

Ціна не буває занадто низькою!

Досить часто трапляються цікаві пропозиції, парки та їх аналоги, що вартують менше 50 доларів, та ще й мають лейбли відомих брендів. Такі варіанти відразу варто відкинути, оригінальна продукція North Face чи Columbia має ціну в 3-4 рази вищу. Підробки ж зазвичай використовують самі дешеві тканини, мають криві шви, а утеплювач зіб’ється після місяця носіння. Магазин «Мілітарка» може запропонувати на вибір кілька варіантів вирішення питання.

 

  • Перший, найпростіший, купуємо суто військову куртку. Тут використані лише якісні, перевірені технології виробництва та матеріали. Причому це не завжди може бути камуфляжне забарвлення, є однотонні моделі, що цілком «впишуться» у цивільний гардероб. А ціна порадує, від 800 до 2000 грн.
  • Другий варіант – це тактичні моделі. Такі парки копіюють військові технології, матеріали, але мають непримітний крій, який було запозичено з таких стилів як: casual, street, sport. По вартості все залежить від виробника, вітчизняні бренди дешевше, зарубіжні дорожчі – від 1500 до 2500 грн.
  • Третій напрямок – це репліки на військові та тактичні моделі. Сьогодні такими виробами можуть похвалитися кілька зарубіжних брендів з Польщі та Німеччини. Але, цілком можливо не вийти за рамки тих же 2000 грн.


 

Чому не дешевше?

Справа в технологіях та матеріалах. Військові та тактичні куртки парки використовують сьогодні сучасні напрацювання та розробки. Наприклад, демісезонні парки на кшталт М-65 мають мембранний шар, із тканин soft shell, які не можуть бути досить дешевими. Зимові моделі утеплюють такими синтетичними матеріалами як G-Loft або Thinsulate – інноваційними розробками останніх років. Окрім того, в виробництві застосовані міцні, якісні тканин, обов’язково з дублюванням швів тощо. Подібного ви не зустрінете в підробках за 800 грн.


 

 

Як не придбати підробку?

На жаль, навіть військові та тактичні парки, як досить популярний товар, сьогодні активно копіюють, видаючи за оригінальні речі. Компанія «Мілітарка» працює на ринку спорядження з 2005 року, і працівники давно «набили руку» в розрізненні контрафактної продукції. Й ось кілька секретів від спеціалістів.

 

  1. Можна звірити камуфляжне забарвлення із оригінальним зразками, фото яких сьогодні цілком доступні в мережі. Як правило, якісно відтворити малюнок на напівлегальних фарбниках не вдається.
  2. Порівняти характеристики парки-оригіналу з описом, що пропонується. Як правило, у підробках, утеплювачі, склад тканин, наявність тих чи інших елементів відрізняється.
  3. Оригінальні парки від виробника мають відповідну розмірну сітку, тоді як у контрафакту часто вони не відповідають дійсності.


 

А перша, та найважливіша порада – купувати такий одяг варто в перевірених магазинах, а не на незрозумілих майданчиках в соцмережах. Тому, щоб дійсно придбати якісну парку за доступною ціною, варто завітати до спеціалістів.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024