На Волині почало діяти нове епідемічне зонування: куди віднесли Горохівщину

07 Вересня 2020, 11:11
1095

З 7 вересня в Україні почало діяти нове епідемічне зонування. 

Рішення прийняла Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на основі епідеміологічної ситуації на територіях.

Згідно з цим рішенням, з понеділка до «червоної» карантинної зони належить місто Дубно та Костопільський район Рівненщини. Тим часом сюди не потрапив жоден район Волині.

До «помаранчевої» зони потрапили місто Острог, Гощанський, Демидівський, Дубенський, Зарічненський, Здолбунівський, Корецький та Рівненський райони, місто Луцьк та увесь Луцький район.

В «жовтій» зоні перебуватимуть міста Рівне та Вараш, Володимирецький, Млинівський, Острозький, Радивилівський та Рокитнівський райони Рівненської області. Володимир-Волинський, Горохівський, Ківерцівський, Любешівський, Маневицький, Рожищенський, Турійський та Шацький райони Волинської області.

У «зеленій» – Березнівський, Дубровицький та Сарненський райони Рівненщини.  

Нове епідемічне зонування триватиме 14 днів.

Нагадаємо, що для визначання зон враховують 4 показники: завантаженість ліжок у лікарнях, середня кількість тестувань у регіоні, виявлення нових випадків та динаміка зростання нових випадків інфікування.

Читайте також: У Мінохорони здоров'я оновили алгоритм дій при підозрі на коронавірусу

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39