Для громади села Шклинь привезли бруківку

10 Вересня 2020, 14:04
2366

Обіцянки народного депутата Вячеслава Рубльова стають реальними справами. Ще у липні цього року під час презентації проекту  – придбання музичної апаратури за сприяння фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» – для будинку культури села Шклинь Горохівського району до Вячеслава Рубльова звернулися жителі місцевої громади. Вони попросили посприяти у придбанні бруківки для благоустрою території.

Народний депутат відгукнувся на прохання людей й пообіцяв допомогти. Вчора у село Шклинь, завдяки допомозі підприємця Андрія Разумовського, доставили 120 квадратних метрів бруківки.

Зустрічав машину й допомагав розвантажувати один із ініціаторів звернення, місцевий активіст Іван Карпюк.

«Жителі села вже неодноразово переконувалися, що Вячеслав Рубльов виконує свої обіцянки. Вони стають реальними справами й втілюються у життя, – сказав Іван Карпюк. – Люди добре знають й поважають свого народного депутата, який неодноразово бував у Шклині, цікавиться життям громади й допомагає вирішувати їхні проблеми».

За його словами, вже за кілька тижнів цією бруківкою облаштують частину території громади. Так, крок за кроком, їхнє село стане кращим і комфортнішим. 


 

«Ми співпрацюємо та допомагаємо активним громадам і залучаємо для цього Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». До прикладу, в Шклині втілили кілька проектів в місцевій школі. Спершу тут встановили дитячий майданчик на подвір’ї освітнього закладу, який зараз використовують не тільки для розваг, але й для проведення уроків. Також у школі за кошти обласного бюджету замінили вікна та частково відремонтували дах», – каже народний депутат Вячеслав Рубльов.

Для загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня також придбано класні дошки та встановлено проекційний екран, ще коли Вячеслав Рубльов був радником голови обласної ради.

Як наголошує народний депутат, розбудова України розпочинається не у столиці, а саме з двору, вулиці і громади.




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39