Єпископ Нафанаїл відзначив церковними нагородами священників Горохівщини

06 Травня 2017, 15:44
3250

Керуючий Волинською єпархією Української Православної Церкви єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл відзначив церковними нагородами духовенство Горохівського благочиння УПЦ.

Це відбулось під час Божественної літургії у храмі Різдва Христового у місті Горохів у четвер, 4 травня. Інформує Горохівське Благочиння.

Священнослужителів нагородили за тривалу службу у громадах та активну проповідь слова Божого у своїй окрузі.

Протоієрей Ярослав Козловський (село Марковичі) був нагороджений хрестом з прекрасами та митрою.

Наперсний Хрест із прикрасами отримали: протоієрей Олександр Фідрін (село Шклинь), протоієрей Ростислав Сапожник (село Угринів) та протоієрей Володимир Хомляк (село Красів).

Протоієрей Михаїл Курпіль (село Рачин) отримав благословення на право носіння палиці за богослужінням.

Був зведений до сану протоієрея священик Олексій Дзіндзя (село Холонів).

Золотий наперсний хрест владика Нафанаїл вручив священику Сергію Бачинському (село Звиняче), священику Роману Світлику (село Ощів) та священику Андрію Гаврилюку (місто Горохів).

Духовенство отримало привітання та благословення на подальше служіння Церкві Христовій.



2








1

1

Коментарі
06 Травня 2017, 21:25
Служу московському народу !
06 Травня 2017, 21:58
Пишіть будь ласка повністю УПЦ МП
07 Травня 2017, 00:27
Написано все правильно УПЦ - Українська Православна Церква! МП такої приставки в Україні просто в офіційних документах не ІСНУЄ! КП - є !Запам'ятай це і не знаючи релігійного життя України не обмовляй вірних православних українців!
07 Травня 2017, 00:34
Вітаємо українське духовенство з нагородами! Наснаги вам в подальшому служінні для блага православних горохівщан!
07 Травня 2017, 01:47
У нас війна!!! <br/><br/>Хтось роздратований невдалим боєм Кличка. Інших, хвилює хто виграє Євробачення. Комусь допікає холодний дощ. Плани на літо: куди поїхати, що одягти, чи буде весело... <br/><br/>У нас війна! Четвертий рік гинуть українці. <br/><br/>Не забувайте, що вчора, сьогодні, хтось віддав своє життя, за наш спокій, за мирне небо, яке зайшлося дощем оплакуючи героїв! <br/><br/>Війна!!!
07 Травня 2017, 03:03
банда бородачів
07 Травня 2017, 21:27
Ви пишете що що приставки МП немає а чому до 2014 року постійно у всіх засобах масової інформації була приставка МП ????
08 Травня 2017, 01:57
Блаженніший Митрополит Онуфрій взяв участь у роботі Священного Синоду Руської Православної Церкви<br/>Учасники засідання Священного Синоду молитовно вшанували пам’ять митрополита Ніфонта (Солодухи)<br/>4 травня 2017 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій взяв участь у черговому засіданні Священного Синоду Руської Православної Церкви, що відбувся на території Данилівського монастиря в Москві. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.<br/>Засідання очолив Святійший Патріарх Московський і всієї Русі Кирил.<br/>В якості тимчасового члена Священного Синоду РПЦ у засіданні взяв участь митрополит Миколаївський і Очаківський Питирим.<br/>Перед початком засідання ієрархи молитовно вшанували пам’ять митрополита Ніфонта (Солодухи).<br/>Нагадаємо, 22 березня 2017 року після тривалої хвороби на 68-му році життя відійшов до Господа митрополит Ніфонт, колишній правлячий архієрей Луцької і Волинської єпархії.<br/>Під час роботи Синоду були розглянуті поточні питання життєдіяльності Церкви. Серед іншого було ухвалене рішення направити на Святу гору Афон до свята святого великомученика і цілителя Пантелеімона паломницьку групу, до складу якої ввійшов архієпископ Ізюмський і Куп’янський Єлисей.
08 Травня 2017, 02:57
зльот хабарників і паразітних осіб
08 Травня 2017, 03:16
Ви самі відповіли на своє питання! Глава УПЦ впливає на рішення РПЦ! Уявіть собі можливості Предстоятеля Української Православної Церкви! РПЦ на самостійну і самокеровану УПЦ не впливає аж ніяк¡!!!! А УПЦ навпаки може вплинути на рішення РПЦ! Ви молодці, написали і не зрозуміли що ви показали для людей! Гарна замітка!!!! Шануйтеся!!!!
08 Травня 2017, 10:01
Забираю свої слова назад! Поцікавившись історією, зрозуміла, що Філарет- (глава упц кп розкольник, якого ніхто в усьому світі, крім, доречі, України, не визнає як священика)-самий головний сепаратист України, який розпочав її ділити ще в далекому 1991 році!
08 Травня 2017, 10:02
Забираю свої слова назад! Поцікавившись історією, зрозуміла, що Філарет- (глава упц кп розкольник, якого ніхто в усьому світі, крім, доречі, України, не визнає як священика)-самий головний сепаратист України, який розпочав її ділити ще в далекому 1991 році!
08 Травня 2017, 12:36
Прошу вас шановні онуфрієві і кірілові горохівського благочиння священники хоч самі себе не обманюйте...
08 Травня 2017, 15:53
Нічого я не забираю.слава Україні,ганьба УПЦ МП(Кірила)
09 Травня 2017, 01:48
Все таки забираю знову! слава УПЦ, слава Україні! Філарету, Михаїлу та Андрію Сидору...ганьба!
09 Травня 2017, 15:47
Як дивно, Господи ... всі християни... а де ж любов один до одного? За 30 срібників продав Іуда Христа і так по сьогодні ... релігія -це політика, а віра в Вищу силу - в Бога. Бог на небі один для всіх, незалежно від патріархату і національності . Будьте здорові всі і миру нам всім на землі і поміж людьми
09 Травня 2017, 16:55
Ви всі вср ан і підлабузники, всі хто тут пише. Вам слабо ж на сайті фейсбуку написати в цій же групі, бо ж всі дізнаються що це ви пишите. А тут писати коментарі анонімно вже очко не жме, тут всі герої, сьогодні напишу на попа Андрія який він поганий, а завтра буде з ним здороватись і шкіритися на всі кутні зуби. А толку з ваших анонімних помий ніякого, це те саме що колись на стінах туалетів такіж сир уни писали коли інтернету не було, і ці написи також ніхто до уваги не сприймав.
09 Травня 2017, 23:00
Магурчак пише весь цей бруд!
10 Травня 2017, 01:45
В нас війна... А у ВАС??? Москва сьогодні, як і завжди, ЗАГАБНИК... В кого очко не жме той воює... А взагалі не нам всім судити БОГ один... А чи НАЦІЯ одна? НАМ НЕ СЛАБО.... А ТОБІ???
10 Травня 2017, 16:28
Мої сльози, мої діти<br/>Я не маю де вас діти<br/>Серце моє розриваєте<br/>І неспокоєм гойдаєте...<br/><br/>Мої ночі, мої зболені<br/>Сни холодні і нескорені<br/>Сіє чорні маки біль<br/>Кров рікою звідусіль...<br/><br/>Знов війна не замовкає<br/>Блискавицею лягає<br/>Розливає щедро труту<br/>Свою сиву гірку смуту...<br/><br/>Мої сльози, мої діти<br/>Як мені вас розгубити<br/>Вже втомились тії очі<br/>Мою душу біль лоскоче...<br/>Олена Шабанова (ВІЙНА НА УКРАЇНІ - ВСІМ НАГАДУЮ КАНОНІЧНИМ І НЕ КАНОНІЧНИМ, БЛАГОДАТНИМ І НЕ БЛАГОДАТНИМ ), Дивно Господи, самі себе обманюємо ...
16 Травня 2017, 17:59
– Сьогодні, до речі, випадково зняли відео у Києво-Печерській лаврі (ходили разом з учасниками «Євробачення» на екскурсію), де бабусі з церковними хоругвами співали російських пісень, зокрема «А я в Россию домой хочу – я так давно не видел мамы». Це так дуже дико звучить у час, коли українці гинуть на Донбасі!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром