На Горохівщину знову вивезли львівське сміття

09 Травня 2017, 18:06
6035

Перший випадок зафіксували в межах Холонівської сільради, поблизу Мар'янівки. Коли в селищі посеред білого дня висипали машину львівського сміття.

Цього разу відходи опинились на території Пісківської сільської ради. Про це нас повідомив голова Горохівської райради Тарас Щерблюк.

Це сталось з 8 на 9 травня. Сміття побачили у лісі, на місці колишньої ракетної частини.

Наразі, відкрито кримінальне провадження.

Усіх хто має стосунок до цього або щось бачили просять допомогти у слідстві. За надані докази та свідчення районна рада обіцяє винагороду в сумі 5 тисяч гривень.

Читайте також: У Луцьку думали над проблемою львівського сміття, яке висипали поблизу Мар'янівки



Коментарі
09 Травня 2017, 22:16
Трeба виставити блок пости,і зупиняти фури ,які зі сміттям повeртати назад.Eлeмeнтарно Ватсон
10 Травня 2017, 00:32
Втомили вже ці знахабнілі керманичі Львова.... А чи не боітесь ви, що все це може повернутись до вас в 10-красному розмірі????
10 Травня 2017, 00:38
Не вже Ви всі думаєте, що проблема зі сміттям є тільки у Львові? І що її не можна було вирішити на рівні міста чи області? Просто скоро, мабуть, грядуть чергові вибори... І Садового треба тримати в вузді... Для цього все це і робиться. Потрібно просто задуматись. І висновки робити правильні.
10 Травня 2017, 01:37
зловити фуру спалити водія розстріляти завтра ніхто не повезе будуть боятись от і вся проблема
10 Травня 2017, 01:58
Ну 37 рік. 20 ст. Над наслідками задумайтесь... Вже палили і стріляли...
12 Травня 2017, 14:43
З іншого боку це викинули не сміття, а купу бабла, за умови організації роздільного збирання сміття. <br/>Основні заперечення стосовно організації роздільного збирання сміття - тупість і нездатність &quot;утворювачів відходів&quot; та дорожнеча обладнання. Проблема насправді в тому, що організація умов для роздільного збирання відходів обовязок далеко не населення, а їх переробка це прибутковий бізнес.<br/>Згідно законодавства, одним із основних принципів у сфері поводження з відходами - створення умов для реалізації роздільного збирання побутових відходів шляхом запровадження соціально-економічних механізмів, спрямованих на заохочення утворювачів цих відходів до їх роздільного збирання. <br/>Це свідчить, що гранти і програми по фінансуванню облаштування полігонів та ліній сортування сміття наприклад близько близько 14 млн. http://gorohiv.rayon.in.ua/news/16328-u-gorohovi-bude-nove-smittezvalishche повинні передбачати левову частку на заохочувальні програми для населення по роздільному збиранню сміття та прозоре поворотне фінансування підприємницької діяльності по переробці відходів. Без таких заходів, полігоном із сортувальною лінією, просто монополізуємо цей ринок - наслідки на фото.
12 Травня 2017, 14:48
Доречі, при запровадженні заохочувальних механізмів роздільного збирання сміття - ці купи розікралиб)
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024