«Горохівщина демонструє відданість прогресивним традиціям Європи» – голова Горохівської райдержадміністрації

12 Травня 2017, 11:17
1678

На Горохівщині відзначали День Європи.

Святкування проводили у четвер, 11 травня.

Синій прапор із жовтими зірками – прапор Європейського союзу замайорів на центральній площі міста. Підіймали його урочисто й під звуки Гімну Євросоюзу та гучні оплески.

Урочистий мітинг відкрила голова райдержадміністрації Любов Матвєєва, яка у своєму виступі наголосила:

«14 травня ми відзначатимемо День Європи. І значення, важливість цього свята ми починаємо розуміти лише зараз. Адже Європа для України – це не просто географічне поняття. Європа – це є майбутнє України, це є її історичний дух! Європа – це є національна ідея, яка панує в серцях українців, яка об’єднує український народ, об’єднує всю нашу країну.  

Але, на жаль, Європа сьогодні для нас це і кривава ціна, яку платить український народ і продовжує платити зараз для кращого майбутнього України, українських дітей. Сьогодні саме ми, українці, захищаємо Європу від варварства, тиранії, тероризму, агресії,  які нависли над всім нашим континентом. Ми, українці, сьогодні на передовій захисту європейської цивілізації. Наша Революція Гідності – була революцією за Європу.

Тому День Європи – це є наше, українське історичне свято. Це свято миру і єднання. Воно символізує, що ми, українці, залишаємося вірними європейським цінностям, упевнено йдемо шляхом розбудови сучасної європейської держави. Горохівщина теж підтверджує свій вибір і демонструє відданість прогресивним традиціям, підтримує демократичні перетворення і втілює в життя реформи. 

Ми всі є творцями нашого спільного прогресу. Ми всі прагнемо того, щоб Україна стала справжньою історією успіху. І я впевнена в тому, що все у нас вийде. Бажаю всім щастя, рішучості, наснаги й терпіння на шляху до єднання з великою європейською родиною! У заході взяли участь представники трудових колективів, громадськість міста».




 

Коментарі
14 Травня 2017, 11:21
Жопа нам, а не європа з такими керовніками... дохід такий що тільки в європу їхати на віддих ... америка тоже чекає мене і вас! Влада , владонька зараз в країні- руїні, що то повний отстой
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024