У Горохові відбувся турнір з міні-футболу до Дня захисника України

16 Жовтня 2020, 09:56
2161

На спортивному майданчику в міському парку Горохова 14 жовтня відбувся турнір з міні-футболу серед працівників установ, організацій та підприємців з нагоди Дня захисника України.

Участь у турнірі взяли: команда працівників установ та організацій міста Горохів, відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації, 9 ДПРЧ УДСНС України у Волинській області. Про це повідомляє пресслужба Горохівської РДА.

З вітальним словом до учасників турніру звернулися голова Горохівської районної ради Тарас Щерблюк та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Білик. З нагоди Дня захисника України грамотами районної ради нагородили учасників АТО (ООС) – Олександра Туришина та Андрія Трубія.

Хвилиною мовчання вшанували всіх, хто загинув, захищаючи незалежність і свободу України.

У напруженій спортивній боротьбі перемогу здобула команда працівників установ, організацій – заслужене перше місце.

Друге місце посіла команда відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації (вчителі фізичного виховання), а третє –   9 ДПРЧ УДСНС України у Волинській області. 

Команди-призери нагородили грамотами, медалями та кубками. Гравців команд нагородили статуетками «Кращий воротар» Михайло Бабюк, «Кращий гравець» Валерій Марчук, «Кращий захисник» Леонід Долганюк, «Кращий нападник» Сергій Козловський.

1




 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024