«Як буде розвиватися Берестечківська громада, залежить від вибору її жителів», – Вячеслав Рубльов

17 Жовтня 2020, 20:10
3989

Із робочим візитом у місті Берестечко Горохівського району побував Вячеслав Рубльов. Народний депутат завітав у місцеву амбулаторію, вручив фельдшерсько-акушерську сумку. Він також зустрівся із колективом школи і разом з представниками політичної партії «За Майбутнє», розповів про перспективи розбудови Берестечківської громади.

До Волинської обласної ради балотується головний лікар Горохівського центру первинної медико-санітарної допомоги Галина Майко. Начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту районної адміністрації Віктор Білик – до Луцької районної ради. А знаного господарника і управлінця Ігоря Грудзевича – кандидата на посаду голови Берестечківської громади підтримує партія «За Майбутнє».


 

 «Щоб громада розвивалася, її має очолити досвідчений керівник. Тому від того, кому ви віддасте свої голоси на виборах 25 жовтня, залежатиме доля Берестечківської ОТГ на майбутні 5 років. Ігор Грудзевич – знає, вміє і зуміє ефективно працювати. Але голова громади нічого не зможе зробити сам. Тому ми підтримуємо його і йдемо на вибори командою: освітяни, медики, підприємці й науковці. Тільки разом досягнемо результату, від якого буде користь всім жителям», – зазначив Вячеслав Рубльов.

Спілкуючись із педагогами, Ігор Грудзевич пояснив, чому він погодився балотуватися на посаду голови майбутньої громади, в яку увійде 20 навколишніх сіл. За його словами, він розуміє, що без підтримки керівник ОТГ не зможе ефективно працювати й наповнювати бюджет.


 

«Я готовий до тих викликів, які будуть у майбутньому. Але для цього необхідно братися всією командою. Ми приїхали в гості до школярів не з порожніми руками. Сподіваюся і надалі будемо співпрацювати з нашим народним депутатом», – наголосив Ігор Грудзевич.

Від Фонду «Тільки разом» Вячеслав Рубльов передав навчальному закладу сучасний смарт-телевізор та три шкільні дошки.



 

Галина Майко розповіла, яким чином у Горохівському районі вдалося зберегти 41 фельдшерсько-акушерський пункт. Хоча їхнє утримання  – справа недешева, бо Національна служба здоров’я їх не фінансує. Робота сільських медпунктів можлива за умови, якщо громада допомагає зі співфінансуванням. Вже почали реалізовувати пілотний проект, ініційований народним депутатом Вячеславом Рубльовим і у 7 сільських ФАПах відкрили аптечні пункти. Там можна придбати необхідні ліки й не потрібно їхати у районний центр.

Віктор Білик розповів про свою співпрацю із Вячеславом Рубльовим і фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» яка триває із 2015 року. В навчальних закладах вдалося успішно реалізувати чимало проектів. Так, у школах і дитячих садках встановлювали вікна та ігрові майданчики, купували меблі, дошки, комп’ютери, телевізори і спортивний інвентар.

«Ми повинні з вами зрозуміти, що сильна Україна нікому не потрібна: ні Європі, ні Америці, а лише нам. Більше у цьому ніхто не зацікавлений. А щоб стати сильними, ми повинні об’єднатися. Тому ми йдемо на вибори єдиною командою – тільки разом – тоді буде результат», – підкреслив Віктор Білик.

Під час поїздки народний депутат зустрівся із педагогами у селі Перемиль і вручив дві шкільні дошки. Учні навчального закладу Смоляви отримали у подарунок від фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» портативну акустичну колонку, а медики місцевого ФАПу – фельдшерсько-акушерську сумку.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024