Вячеслав Рубльов зустрівся із колективом Мар'янівського цукрового заводу

16 Жовтня 2020, 20:15
2442

Народний депутат України Вячеслав Рубльов зустрівся із працівниками Мар’янівського цукрового заводу (ПП «Агро-Експрес-сервіс»).

Також на зустрічі були присутні кандидат на посаду Мар‘янівської селищної ради Микола Климчук та головний лікар КНП «Горохівський районний центр ПМСД» Галина Майко.

«Сьогодні податкова система працює проти малого і великого бізнесу. Тому завдання влади – створити виробникам нормальні умови праці. Підприємства, які працюють і сплачують податки,  повинні мати підтримку влади», – наголосив нардеп.

Вячеслав Рубльов зауважив, що після завершення децентралізації громади отримують багато повноважень. Тому виборці повинні добре зважити, кому віддати свій голос. Адже від депутатів місцевих рад значною мірою залежить подальша доля сільських шкіл, ФАПів, садочків. І розвивати громади мають люди, які є професіоналами своєї справи, готові взяти на себе відповідальність.

«Ми повинні зберегти освіту, медицину і культуру на селі. Саме такі завдання ставить перед собою політична сила «За майбутнє», лідером якої є Ігор Палиця. Представники партії балотуються в місцеві ради, районну та обласні ради. Це сильна команда фахівців, які працюватимуть заради майбутнього наших дітей та внуків. Треба розбудовувати Волинь, створювати робочі місця, а не ходити з простягнутою рукою», – підкреслив Вячеслав Рубльов.


 

Галина Майко поінформувала, що саме за підтримки Вячеслава Рубльова 41 сільський ФАПи Горохівщини продовжує функціонувати. Спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом»  КНП «Горохівський районний центр ПМСД» реалізував проект, завдяки якому кожен фельдшерсько-акушерський пункт району отримав медичну сумку з необхідними ліками й тонометрами.

«Другий проект, який ми спільно реалізовуємо, теж вкрай важливий для села. Це відкриття аптечних пунктів у ФАПах і амбулаторіях. Такі пункти вже працюють у Бранах і Бужанах, де люди за тиждень розкупили першу партію ліків. Відповідні угоди підписали у Звинячому, Мирному та Угринові», - сказала Галина Майко.

Головний лікар КНП «Горохівський районний центр ПМСД» зазначила, що якби вони мали порозуміння з головою Мар‘янівської ОТГ, то в селищі функціонувала сучасна амбулаторія з денним стаціонаром. На жаль, співпрацю з місцевою владою не вдається налагодити. Можливо, припустила Галина Майко, вдасться знайти спільну мову з новим головою Мар‘янівської ОТГ.

Партія «За майбутнє» підтримує на посаду очільника Мар‘янівської громади Миколу Климчука, який до 2018 року був головою селищної ради.

«Мені не раз доводилося, будучи головою, звертатися до Вячеслава Рубльова. Він завжди вислуховував, радив, допомагав. Ми старалися освоїти виділені кошти. Сьогодні у політсилу «За майбутнє» входять усі депутати мажоритарники від Волині. Тому тільки разом ми зможемо втілити в життя найсміливіші задуми. Для цього треба працювати і ще раз працювати», – наголосив Микола Климчук.


 

  

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024