«Щоб громада розвивалася, нею має керувати господар», – Вячеслав Рубльов

20 Жовтня 2020, 21:33
2018

Народний депутат України Вячеслав Рубльов побував із робочим візитом у селі Горішнє Горохівського району.

Нардеп завітав у місцеву школу разом із представниками політичної сили «За майбутнє», які йдуть на місцеві вибори від Горохівщини.

Нагадаємо, що до обласної ради балотується головний лікар Горохівського ЦПМСД Галина Майко, до Луцької районної ради – керівник відділу освіти, культури, молоді і спорту Горохівської РДА Віктор Білик. На посаду голови Берестечківської ОТГ партія «За майбутнє» підтримує Ігоря Грудзевича.

Від Фонду «Тільки разом» Вячеслав Рубльов передав для місцевих школярів сучасний смарт-телевізор та дві шкільні дошки. Нардеп побажав, щоб у Горішненській школі завжди було багато учнів, а керівництво громади подбає про комфортні умови для їхнього навчання.


 

«Щоб громада розвивалася, нею має керувати господар. Від того, за кого ви віддасте свої голоси на виборах, залежатиме доля Берестечківської ОТГ на майбутні 5 років. Ігор Теофілович – досвідчений управлінець, має відповідний досвід і здатен змінити громаду на краще. Також у нашій команді – представники освіти і медицини. Тільки разом ми зможемо працювати на користь громади», – зазначив Вячеслав Рубльов.

 «Я розумію, що без політичної та економічної підтримки голова громади не зможе ефективно працювати. Команда, яка мене підтримує, довела, що слів на вітер не кидає. Ми бачимо прекрасну дорогу на Зелене, будуть виділені 300 тисяч із Мінрегіону на її освітлення. Сьогодні приїхали в гості до школярів не з порожніми руками. Думаю, ми і надалі будемо співпрацювати і з нардепом, і з депутатами обласної та районної рад», – сказав Ігор Грудзевич.


 

Галина Майко поінформувала, що сьогодні у Горохівському районі збережено 41 ФАП. Понад те, у 7-ми із них діють аптечні пункти, де можна придбати необхідні ліки. Хоча утримання ФАПів – справа недешева. Сьогодні НСЗУ їх просто не бачить і не фінансує. Робота сільських медпунктів можлива, якщо голова громади готовий їх співфінансувати. Після місцевих виборів голова ОТГ і депутати будуть вирішувати подальшу долю ФАПів.

«Наша команда виступає за збереження сільських шкіл і ФАПів. Це можливо, якщо на чолі громад будуть відповідальні люди. 16 жовтня буде проведений перший відкритий аукціон із продажу бурштину, видобутого КП «Волиньприродресурс». Кошти від реалізації продукції надійдуть в обласний бюджет Волині. Їх будуть використовувати на підтримку ініціативних голів ОТГ Волині», – поінформував Вячеслав Рубльов.


 

Віктор Білик нагадав, що співпрацює із Вячеславом Рубльовим і Фондом «Тільки разом» із 2015 року. В освітніх закладах Горохівщини спільно вдалося реалізувати чимало проектів. У багатьох школах і дитсадках встановлені енергозберігальні вікна та ігрові майданчики, придбані сучасні меблі, дошки, комп‘ютери, телевізори і спортінвентар.

«Ми повинні сьогодні зрозуміти, що сильна Україна потрібна лише нам. Більше у цьому ніхто не зацікавлений. Тому ми маємо йти на вибори потужною командою, бо тільки разом зможемо досягти результату», – каже Віктор Білик.

Директор Горішненської ЗОШ I-III ст. Марія Маслічук зазначила, що вони теж успішно реалізували із Фондом «Тільки разом» два проекти. Педагоги сподіваються на подальшу співпрацю з нардепом та керівництвом Берестечківської ОТГ.


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром