У Горохові батьківщинці збирають підписи проти продажу землі

19 Травня 2017, 16:01
1312

Активісти Горохівського районного партосередку ВО «Батьківщина» перенесли роботу громадської приймальні в намети, де проводять всенародне опитування щодо відкриття земельного ринку.

«У наметах працюють депутати місцевих рад та партійці, які роз’яснюють громадянам, що нині родючі угіддя можуть скупити олігархічні клани. По суті, влада задумала здійснити масове обезземелення селян, доведених до відчаю зубожінням і недолугими урядовими реформами», – сказав голова Горохівської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Василь Пащук.

За його словами, люди активно підтримують позицію партійців і своїми підписами підтверджують, що виступають за те, щоб заборонити продаж сільськогосподарських земель.
Загалом на Волині «батьківщинівці» зібрали більш як 5 тисяч підписів волинян, які підтримують заборону на продаж сільськогосподарської землі.

Коментарі
19 Травня 2017, 20:18
Батьківщинцям : -Танюша з членами і членкинями і Василем Івановичем мотички в ручки - і на поле ... ВЕСНА надворі... Докажіть працею любов до рідної землі і країни. Псевдопатріотизм ваш і ЮЛЬКИ- БРЕХУЛЬКИ-шарлатанки нікому не потрібний. Маю земельну ділянку , хочу її буду засівати, а хочу і продам - МОЯ ДІЛЯНКА ЗЕМЕЛЬНА, що хочу те з нею і зробля ! А орендаторам слід підвищити плату за оренду земельного паю і не буде їм проблем і ЧП ніякого!
19 Травня 2017, 20:19
вибачаюсь - зроблю !
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024