Підприємцям району нагадали про карантинні обмеження

04 Листопада 2020, 16:10
3194

За ініціативи комісії з питань ТЕБ та НС в залі засідань районної ради відбулася зустріч із підприємцями району.

Про це повідомляє пресслужба Горохівської райдержадміністрації.

Голова райдержадміністрації Сергій Мишленик повідомив присутнім, що з огляду на збільшення захворюваності на COVID-19 є велика ймовірність встановлення з наступного тижня в районі «червоної» зони за рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Андрій Литвин, начальник Горохівського відідлу поліції ГУНП у Волинській області, повідомив про обмеження та відповідальність за їх порушення, котрі будуть діяти при визначенні району «червоною» зоною.

Керівництво та члени комісії наголосили, що метою зустрічі є попередження та застереження підприємців щодо суворого дотримання санітарних та протиепідемічних норм.

У свою чергу, підприємці поділилися проблемними питаннями у разі введення додаткових обмежень, а саме: сплата податків, оренди, ЄСВ. Очільник району запевнив, що всі перелічені питання будуть вивчені з відповідними територіальними органами виконавчої влади.

«Ситуація не проста, як для населення району вцілому так і для окремих галузей загалом. Ми в пошуку компромісних рішень. Однак, необхідно об'єднати зусилля, аби вирішити ситуацію найоптимальніше для всіх», – звернувся Сергій Мишленик до учасників заходу.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024