У Горохові «Агропродукт» зіграв із луцьким «Вотрансом». ВІДЕО

05 Листопада 2020, 16:37
Скріншот із відео 3877
Скріншот із відео

На стадіоні «Колос» у Горохові 4 листопада відбувся півфінальний матч Кубка Волині з футболу.

За путівку до вирішального турніру змагались горохівський «Агропродукт» і чинний чемпіон Волині луцький «Вотранс». Гра завершилася з рахунком 0:3 на користь лучан. Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Команда з Горохова вже стала переможцем обласної першості, щоправда, у першій лізі. Тож зараз, маючи молодий колектив, планує далі розвиватись і показати себе на вищому рівні.

«Команда у нас молода. Сьогодні зіграла на своєму рівні. Могла скочити вище голови, але, як то кажуть, не будемо бігти поперед поїзда. Будемо поступово досягати результату. І рости як футболісти – це основне завдання. Гра була бойова, налаштовували хлопців, щоб вони не поступалися. Команда- суперник – досвідчена. Ми досягли своєї мети, набралися досвіду на майбутнє», – зазначив головний тренер ФК «Агропродукт» Дмитро Філін.

У першому таймі горохівчани мали кілька нагод, аби відкрити рахунок у матчі. Проте «Вотрансу» вдалося переламати хід гри після перерви. Лучани здобули перемогу з рахунком 0:3 і путівку у фінал Кубка Волині.

Не зважаючи на поразку, керівництво «Агропродукту» задоволене успішним сезоном клубу та оптимістично дивиться на його подальші перспективи.

«Футбол у нас розвинутий, Федерація футболу Горохівщини хороша. Відповідно, треба, щоб діти починаючи з 8-9 класу вступали до нас у ПТУ і там навчалися грати у футбол. Є хороші тренери, є хороша база, то будемо над цим працювати», – прокоментував президент ФК «Агропродукт» Тарас Щерблюк.

Фінал Кубка Волині відбудеться вже наступного тижня.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024