Горохівські рятувальники забезпечують пожежну безпеку під час повторних виборів

15 Листопада 2020, 12:51
785

Працівники Горохівського, Іваничівського, Луцького, Рожищенського гарнізонів Управління ДСНС України у Волинській області забезпечують пожежну та техногенну безпеку під час проведення повторних виборів голови Луцької ОТГ, довиборів депутатів окремих рад.

Про це інформують волинські рятувальники.

Усі об’єкти, де розміщені виборчі дільниці, перевірені на предмет додержання вимог у сфері пожежної та техногенної безпеки об’єктів, на кожній дільниці розміщено інструкцію з правил пожежної безпеки та порядку дій на випадок кризових ситуацій.

З усіма працівниками виборчих комісій провели протипожежні інструктажі та відпрацьовали практичні дії щодо порядку застосування первинних засобів пожежогасіння.

Волинський гарнізон служби порятунку працює у режимі підвищеної готовності для забезпечення оперативного реагування на 118 дільницях, де розміщені виборчі дільниці. Тут організовані пожежні пости, на яких забезпечено чергування фахівців цивільного захисту підрозділів служби «101» для оперативного реагування на можливі випадки пожеж чи інших надзвичайних подій.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024