Киянин, який висипав сміття у Пісках, заплатить понад 3 тисячі штрафу

01 Червня 2017, 16:08
2157

Горохівський районний суд оштрафував на 3,4 тис. грн. 46-річного жителя Києва за несанкціоноване складування твердих побутових відходів в селі Піски Горохівського району й зобов’язав винуватця вивезти незаконно скинуте ним сміття.

Тоді поліцейські разом із лісовою охороною заскочили правопорушника на місці скоєння злочину.

Читайте також: Берестечківський лісник, який «засік» фури з львівським сміттям отримав 10 тисяч винагороди

Нагадаємо, близько третьої години ночі 10 травня в селі Піски Горохівськогорайону співробітники групи реагування патрульної поліції спільно із лісівниками зупинили чотири підозрілих фури. Вантажівки, відповідно до товаротранспортних накладних, перевозили сміття зі Львова до Києва. Проте намагалися розвантажити його в невстановленому місці, на території колишньої військової частини.

Читайте також: Водія, який вивантажив львівське сміття на Горохівщині засудили

Усі чотири автомобілі перебувають на київській реєстрації й належать одному із столичних підприємців.

«За фактом забруднення земель відходами, що створило небезпеку для довкілля, слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 239 Кримінального кодексу України. У ході досудового розслідування було встановлено особу, причетну до скоєння цього злочину. Між підозрюваним та прокурором Горохівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури була укладена угоду про визнання правопорушником винуватості. Горохівськийрайонний суд призначив зловмиснику покарання у виді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3 тис. 400 грн. Окрім того, суд зобов’язав винуватця вивезти незаконно скинуте сміття», - повідомив начальник Горохівського відділу поліції Сергій Поторась.

У понеділок, 29 травня, правопорушник виконав зобов’язання та вивіз сміття.

Читайте такожПіски: прибрали львівське сміття

Коментарі
04 Червня 2017, 16:27
Ото закакались в Україні... 300 млн. тоннн щорічно смітття в країні викидаємо по лісах, річках, полях і т.д. НАША ВЛАДА ТІЛЬКИ ПРИХОДить ДО КОРИТА ЩОБ ЗА 1-5 років накрасти і більш НІЧОГО... Про МАЙБУТНє ЗРОБИТИ ДЛЯ СЕБЕ, ДІТЕЙ І ВНУКІВ ніхто не думає !!! ВСІМ ПОФІГ ,ЩО ЗАКАКАЛИСЬ І В СМІТТІ ПО ЯЙЧЕНЯТА...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024