Горохівчани здобули призові місця на обласному конкурсі малюнків

02 Червня 2017, 19:51
2109

У Міжнародний день захисту дітей підбили підсумки обласного конкурсу серед школярів на найкращий малюнок на тему «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей».

На початку травня, коли в рамках проведення заходів до Всесвітнього дня охорони праці стартував  конкурс дитячого малюнка, охочих позмагатися за першість виявилося чимало.  Інформує Волинь-нова.

Але головне – більшість представлених робіт були досить цікавими і майстерно виконаними. Тож журі у районах зізнавалися, що визначити кращих було непросто. Тому в окремих лісогосподарських підприємствах і виділяли по кілька других та третіх місць.

Переможці на рівні районів були достойно нагороджені. За І місце – грошова премія у розмірі 500 грн, ІІ – 300 грн, ІІІ – 200 грн.

Найкращі роботи представили на розгляд журі обласного рівня. У приміщенні Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства пройшла імпровізована виставка. Змагалися близько 70 юних знавців правил безпечної роботи у лісі.

Начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко зізнався, що навіть не очікував такого цікавого бачення безпеки праці у лісі від дітей.

«Приємно, що і діти, і вчителі, і лісівники, і працівники еколого-натуралістичного центру так активно включилися в роботу. Маємо результат.

Дітям, чиї роботи цього разу не визнано кращими, хочеться нагадати: у вас є ще можливість позмагатися за перемогу у традиційному конкурсі малюнків і творів «Людина і ліс», а також конкурсі проектів на озеленення, який започатковано цього року, – сказав Олександр Михайлович.

Варто зазначити, що проведення такого конкурсу стало можливим завдяки спільній роботі керівництва Волинського ОУЛМГ, обласної організації Товариства лісівників України, державних лісогосподарських підприємств, управління освіти Волинської облдержадміністрації, обласного еколого-натуралістичного центру. 

А оцінювало малюнки журі, яке очолив заступник начальника Волинського ОУЛМГ Олександр Рибчинський.

Отож, переможцями стали: 

І місце – Ірина Дунець, НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія смт Шацьк» 

ІІ місце – Дмитро Подолець, учень Берестечківської школи Горохівського району та Софія Прусік, ЗОШ І-ІІІ ст. с. Нуйно Камінь-Каширського району – ІІ місце

ІІІ – Валерія Сав’як, вихованка зразкової студії «Дивосвіт» БДЮТ м. Берестечко Горохівського району, Катерина Ковальчук, учениця загальноосвітньої школи смт.Любешів, Богдан Музичук, учень першого класу ЗОШ І-ІІ ст. с.Поліське Старовижівського  району.

Переможці будуть відзначені грошовими преміями від обласної організації Товариства лісівників України.



 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024