Про блоги з українською літературою, які підкорюють Youtube читайте у свіжому номері газети

03 Червня 2017, 15:12
1525

Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про те, як батьки особливих дітей взялися зводити центр іпотерапії у селі Вишнів Ківерцівського району. У такому закладі лікуватимуть коні. Ці тварини дуже допомагають дітям із ДЦП, синдромом Дауна, аутизмом та іншими недугами: під час їзди формуються правильні рефлекси, вирівнюється постава, починають відновлюватися вражені недугою м'язи. Про те, як батьки об’єдналися заради доброї справи, дізнавайтеся зі сторінок газети.

Відеоогляди українських книжок підкорюють Youtube. Кілька десятків блогерів систематично ведуть свої відеоканали, на яких розказують про прочитане. Лучанка Анна Єкименко-Поліщук – одна з них. На своєму каналі «Colorlife» вона регулярно розповідає про мандри світом літератури. Про захоплення дівчини читайте на сторінках газети. 

Шістнадцятирічною Мотрона Боярчук дивом уникнула розстрілу. Нині жінці 92 роки, вона мешкає в Шацьку. Мотрона Трохимівна вразила подробицями з життя своєї сім’ї, історії хутору Городище, де народилася. У Шацьку минула її воєнна молодість, у важкій праці пройшли зрілі роки, тут оплакувалися трагедії особистого життя: розстріл 16-річної Мотрони, який не відбувся, смерть братів і двох її чоловіків. 

Із газети ви дізнаєтеся про те, як працює єдиний у Любомльському районі шкільний кабінет психології та які виклики ставить перед собою його очільниця Олена Хурсяк. На продовження педагогічної теми – розповідь про вчительку хімії Раїсу Кучмук із села Топільне Рожищенського району. 

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся і про те, як проходить реформа децентралізації на Волині, зокрема у Смолигові Луцького району та Устилузі Володимир-Волинського району.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Передплачуйте! Не пропустіть!
 

 
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024