Відбулася сорокова сесія Горохівської районної ради

25 Листопада 2020, 09:06
2589

У залі засідань районної ради 24 листопада відбулася позачергова сорокова сесія районної ради сьомого скликання.

Проводив сесію голова районної ради Тарас Щерблюк – повідомляють на сайті райради.

Перед розглядом питань порядку денного голова районної ради Тарас Щерблюк та весь депутатський корпус привітали з ювілеєм начальницю управління фінансів райдержадміністрації Валентину Ковальчук,  побажали їй успіху на майбутній посаді в Берестечківській міській раді.

На сесії розглянули ряд важливих питань щодо забезпечення життєдіяльності району. Зокрема, безоплатна передача майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст району, внесення змін до рішення районної ради від 24 грудня 2019 року № 35/4 «Про районний бюджет на 2020 рік».

Окрім цього, розглянули та підтримали питання про дострокове припинення повноважень депутата та звільнення з посади заступника голови Горохівської  районної ради Клемби В.Б. у зв’язку з обранням його депутатом Горохівської міської ради та дострокове припинення повноважень депутата  та звільнення з посади голови Горохівської районної ради Щерблюка Т.В. у зв’язку з обранням його депутатом Волинської обласної ради.

У кінці засідання сесії голова районної ради Тарас Щерблюк подякував усім депутатам сьомого скликання та апарату районної ради за плідну співпрацю, активну депутатську діяльність кожного депутата, прийняті виваженні рішення для району.






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39