Юрій Погуляйко відвідав Горохівський психоневрологічний інтернат

26 Листопада 2020, 16:20
1245

У Горохівському психоневрологічному інтернаті уночі, 25 листопада 2020-го року, обвалилась будівля прибудованого корпусу.

Про це інформують на сторінці Волинської ОДА в мережі.

Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко здійснив робочу поїздку на Горохівщину та відвідав заклад, аби усе оглянути.

На щастя, ніхто не постраждав. Нині усі комунікації відновлено й основна будівля, яка не постраждала, працює у штатному режимі.

Комунальний заклад обласної ради Горохівський психоневрологічний інтернат – є стаціонарним інтернатним закладом для тимчасового або постійного проживання чоловіків зі стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями, які за станом здоров’я потребують стороннього догляду, соціально-побутового обслуговування, надання медичної допомоги, соціальних послуг та комплексу реабілітаційних заходів. Таких чоловіків тут – 115, серед яких є навіть два військовослужбовці, що були в АТО/ООС.

«Зараз важливо якомога швидше усе відновити, адже таких закладів в області шість і усі переповнені. Тому дав доручення усім відповідним службам оперативно ліквідувати усі наслідки, аби підрядна організація змогла швидко приступити до роботи і відновити все до нового року. Для цього необхідно аварійну добудову розібрати та збудувати заново», – сказав Юрій Погуляйко.

З’ясувалося, що обвалену частину приміщення прибудували у 1999 році, а з 2009 року вона перебувала в аварійному стані. Щоб відремонтували будівлю з обласного бюджету виділили кошти й напередодні місцева підрядна будівельна організація розпочала ремонт. Попередньо причиною обвалу є порушення ще при будівництві добудови, фундамент якої ще й пошкодила вода.

Читайте також: На Волині поменшало хворих на COVID-19





Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024