Волиняни матимуть змогу безкоштовно здобути нову спеціальність

27 Листопада 2020, 17:04
Фото ілюстративне 999
Фото ілюстративне

Офіційно безробітним волинянам, які перебувають на обліку в службі зайнятості, пропонують безоплатно здобути нову спеціальність.

Про це інформують у відділі інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості.

Обласна служба зайнятості розпочинає набір груп на навчання за різними професіями в Харківському та Одеському центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання тривають від 0,5 до 8,5 місяця. За цей час можна опанувати нову спеціальність за одним із майже тридцяти напрямів. Пропонують, зокрема, отримати фах бармена, адміністратора, кухаря суднового, покоївки тощо.

Під час навчання безробітні будуть отримувати допомогу по безробіттю у сумах і строки, визначені відповідно до законодавства України; компенсацію фактичних витрат на проїзд до місця навчання та у зворотному напрямку за кожен день навчання (крім витрат на проїзд у міському транспорті). Окрім того, за потреби слухачів забезпечать місцем проживання на період навчання. За цей час безробітні студенти опанують нову спеціальність за одним із майже тридцяти напрямів і отримають нову можливість реалізувати себе.

Витрати покриє Фонд загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Більше інформації – за телефонами: (0332) 72-53-01 та (099) 327-11-86 або ж в анонсах на офіційній Facebook-сторінці Волинського обласного центру зайнятості.



 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024