У Горохові розпочали першу сесію міської ради

01 Грудня 2020, 13:49
Лічильна комісія 6942
Лічильна комісія

Горохівська міська рада офіційно розпочала роботу першою сесією восьмого скликання.

Першими новообраних депутатів вітали представники церков та релігійних організацій району: старший декан Горохівського благочиння ПЦУ протоієрей Андрій Сидор, пастор церкви християн Віри Євангельської Микола Вакуліч, настоятель міського храму Різдва Христового священник Андрій Гаврилюк. Духівники бажали депутатам плідної та ефективної праці на благо громади.

«Довіру важко заслужити, проте втратити – надзвичайно легко – пам‘ятайте про це», – зазначив у виступі отець Андрій Сидор.

Потому слово мала голова Горохівської міської ТВК Ярослава Павлюк. Вона оголосила, що у залі зареєструвалися усі 26 обраних депутатів міськради та повідомила зміст постанов ТВК про реєстрацію новообраних депутатів. Так замість обраних Тараса Щерблюка, який став депутатом облради, мандат отримала голова профспілки аграріїв Галина Дзецько, проте відмовилася і мандат перейшов до сімейного лікаря Горохівського ПМСД Оксани Ярмолюк.

Замість обраного депутатом начальника відділу освіти Віктора Білика мандат отримала керівник Горохівського психоневрологічного інтернату Юлія Ковальчук, а замість обраної депутаткою облради голови місцевих «свободівців» Валентини Магурчак до міськради визнали обраним Олену Ковтун-Климчук, а після відмови останньої – Олександра Магурчака.


Усім депутатам голова ТВК Ярослава Павлюк вручила посвідчення, побажавши результативної праці на ниві місцевого самоврядування.

За результатами підрахунку голосів голова ТВК також оголосила постанову про реєстрацію обраного Горохівського міського голови Віктора Годика та запросила його до прийняття присяги. А потім – традиційні посвідчення від Ярослави Павлюк та квіти з рук членкині ТВК Світлани Погудіної.

3


Серед гостей у залі – голова Горохівського районного суду Галина Адамчук, прокурор Горохівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури Олександр Олішкевич та начальник місцевої поліції Андрій Литвин. З вітальними словами до депутатів зверталися присутні депутати облради Тарас Щерблюк, Валентина Магурчак та Іван Мирка.

«Сьогодні фактично передаючи повноваження керівництва Горохівською громадою, бажаю вам достойно ввійти в історію нашого краю», – мовив Тарас Щерблюк.

Нарешті Віктор Годик оголосив про відкриття сесії міськради, депутати виконали гімн та перейшли до питань порядку денного. Таємним голосуванням 16 обранців обрали секретарем міськради Наталію Ковальчук.

Читайте також: До Скобелківської сільради навідались рятувальники

новообраний секретар Наталія Ковальчук
новообраний секретар Наталія Ковальчук










1















 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024