Станьте фундаторами видання Район.Історія та отримайте подарунок

02 Грудня 2020, 17:15
Учасники проєкту Волинська Експедиція у Берестечку 645
Учасники проєкту Волинська Експедиція у Берестечку

Доброчинцями проєкту за шість днів кампанії уже стали 33 читачів і читачок, які разом пожертували понад 7 тисяч гривень. 

Нагадаємо, нещадавно видання Район.Історія запустило краудфандингову кампанію Спільнокошт, яка триватиме 100 днів. За цей час потрібно зібрати 150 тисяч гривень.

Ці гроші редакції потрібні, щоб залучити до співпраці нових авторів – істориків, краєзнавців та журналістів, які спеціалізуються на історичних темах, а також для організації виїздів у рамках проєкту Волинська експедиція

Фінансово підтримати видання зможе абсолюно кожен на посильну суму, достатньо перейти за цим ПОСИЛАННЯМ

За внески різні суми внесків передбачені подарунки та персональні подяки.

Читайте також: За сто днів до великої ідеї: Район.Історія запустила кампанію зі збору коштів

  • За 50 гривень доброчинці отримають сувенір на вибір з лімітованої серії (магніт, дармовис, листівка, маска тощо) та запрошення в групу «Волинська експедиція».
  • За 100 гривень можна стати учасником в екскурсії Луцьком (за попередньою домовленістю у межах запланованих заходів).
  • За 500 гривень ви зможете відправитися разом з редакцією у поїздку історичними місцинами Волині у межах проєкту «Волинська експедиція».
  • Можливість «замовити» редакції свою тему: родинної історії, дослідження фрагментів минулого свого міста чи села передбачена за внесок у розмірі 1000 гривень.
  • Для справжніх поціновувачів творчості видатного Івана Корсака, Район.Історія підготувала повне зібрання історичних романів за внесок у розмірі 5000 гривень

Читайте також: «Він повертає імена в історію», – Віктор Корсак презентував першу книгу з десятитомника творів свого батька

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024