«Очікуване споживання» в рахунку за газ – можливість планувати свої витрати

04 Грудня 2020, 17:33
668

ТОВ «Волиньгаз Збут» надає клієнтам додаткову можливість спланувати свої витрати на природний газ на наступний місяць.

У грудні волиняни отримають рахунки з сумами до сплати за фактично спожитий газ  у листопаді та за обсяг очікуваного споживання у поточному місяці. Про це інформують у пресслужбі ТОВ «Волиньгаз Збут».

«Оплата очікуваного споживання – це вибір клієнта. Людина сама має вирішити – зручно так оплачувати газ чи ні. Однак досвід попередніх років виправдовує такий платіж. Адже це заздалегідь сплановані витрати як ресурсу, так і коштів сімейного бюджету кожної родини. Також це своєрідна страховка від виникнення заборгованості», – зауважує директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Сума очікуваного споживання у поточному місяці визначається для кожного клієнта індивідуально і залежить від об’єму споживання газу у грудні минулого року з врахуванням динаміки використання ресурсу за останні 12 місяців.

Якщо внесений платіж виявиться більшим від вартості газу, спожитого по факту, це врахують та покажуть у рахунку наступного місяця як переплату.

Зауважимо, сплатити за очікуваний об’єм споживання можна не лише за допомогою паперової платіжки, а й в Особистому кабінеті на сайті 104.ua. 

Читайте також: «Волиньгаз Збут» змушений подавати на боржників до суду

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024