Скобелка: вихованці недільної школи помолились у монастирях Києва

20 Червня 2017, 16:54
4864 Джерело: Фото Тетяни Галтман

Вихованці Недільної школи при Свято-Миколаївському храмі села Скоблелка Горохівського району отримали незабутні враження від паломницької поїздки до святинь Києва.

Її організував настоятель храму ієрей Назарій Філіпович, 12 червня.

Екскурсійний огляд розпочався з території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Інформує Горохівське Благочиння.

Юні паломники побували на богослужінні в Успенському Соборі, приклонились до нетлінних мощей преподобних Печерських, які покояться у Ближніх і Дальніх печерах Лаври.

Також, дізналися багато цікавих фактів про життя Святих і Преподобних старців.

Після відвідування печер діти спустилися до святих джерел Антонія і Феодосія, що знаходяться поруч із чарівним садом троянд щоб попити цілющої освяченої води.

1

Крім того, вихованці відвідали цікаву експозицію у Музеї мініатюр Миколи Сядристого, що знаходиться на території  Києво-Печерського національного історико-культурного заповідника.

Наступною святинею, відвідування якої передбачалося програмою екскурсії був Покровський монастир, де діти мали змогу помолитись у найбільшому храмі Києва Миколаївському соборі.

А побувавши у Свято-Покровському монастирі Голосіївська пустинь вихованці були зворушені його цікавою історією, складною долею та дивовижною красою.

У ході поїздки діти відвідали національний музеї історії України у Другій Світовій війні, де їм провели пізнавальну екскурсію. Ососбливе враження на них справив монумент «Батьківщина-мати».

Усі учасники екскурсії повернулися додому із великою кількістю позитивних емоцій та вражень.

1

1


1

1

1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024