«Ми стукаємо, але двері залишаються закритими» – боєць з Горохівщини про землю для учасників АТО

27 Червня 2017, 10:26
2781

На сесії Горохівської районної ради гаряче, бо на порядку денному важливе питання – виділення земельних ділянок учасникам АТО.

Понад два роки триває АТО в Україні й чимало волинян стали на захист держави. Проте гарантованих державою соціальних пільг частина з них так і не отримали. Пише ІА «Волинські новини».

Саме тому бійці вкотре заявляють, що, не отримавши обіцяного, вони діятимуть надалі більш радикально.

«Ми стукаємо-стукаємо, але двері залишаються закритими. На сьогодні ніхто з учасників АТО землі так і не отримав, а це гарантовано нам державою.

Але всьому є межа, і нашому терпінню теж. Минуло два роки і зовсім скоро ми не будемо запитувати, хто винен», – каже учасник антитерористичної операції Валерій Бобрик.

Виявляється, що земельні ділянки для чиновників, депутатів, а також наближених до них особистостей є, технічна документація робиться за лічені місяці, а для учасників АТО не вистачає і двох років, щоб вирішити аналогічні питання із виділенням земельних ділянок.

1

«Це безлад. Виявляється, що для одних земля є, а для атовців немає. Але вони це заслужили. А поганому танцівнику завжди щось заважає, ось так і вам.

Я пропоную створити кваліфіковану комісію і до наступної сесії вирішити це питання, інакше доведеться розмовляти по-іншому», - обурювався голова ГС «Спілка воїнів АТО Волині» Олександр Серватович, який прибув підтримати бойових побратимів.

Домовились про те, що до наступної сесії будуть вирішені всі технічні моменти, а учасники АТО все ж таки отримають те, що належить їм по праву.


 

Коментарі
27 Червня 2017, 20:26
хоча які з вас журналісти, натирили матеріал з інших сайтів і журналістами себе називають. А от про виступ Валєри Колібка так ніхто і не написав, а його виступ почитати хотілося дуже, так як поняти про що він говорив по пьяні нічого не можна було)))
27 Червня 2017, 22:09
І так зрозуміло, що в районі всі заводи і колгоспи вже прихватизовані ше зосталось землю додерибанити
28 Червня 2017, 02:11
Нехай дадуть ту землю в Широкій яку при Жанці та Холодзьону дали як паї для всіх чиновників Горохова. А для своїх людей була одна відповідь - немає вільної землі.
29 Червня 2017, 15:49
Бач який ти розумний, а сказати вголос боїшся, ховаєшся тут під псевдонімами Я неЯ. От треба було вийти так як Валєра Колібко на сесії і росказати всім що і як треба робити. Тут під псевдноімами і без тебе писарів сцикливих хватає.
29 Червня 2017, 18:35
ВАЛЄРА-ВАЛЄРА!!!! Ти самий кращий друг)))
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39