Волинянам пропонують купляти газ та електроенергію в одного постачальника

05 Лютого 2021, 16:31
874

ТОВ «Волиньгаз Збут» сформував вигідну пропозицію для представників малого та середнього бізнесу. 

Компанія за п’ять років роботи зарекомендував себе як надійний та стабільний постачальник блакитного палива. Наразі компанія вийшла на новий рівень і постачає представникам малого та середнього бізнесу два види енергоресурсів – газ та електроенергію, – повідомляють у пресслужбі ТОВ «Волиньгаз Збут». 

Ліцензію на постачання електричної енергії «Волиньгаз Збут» отримав у липні 2020 року. Компанія активно працює над залученням клієнтів та створення максимально комфортних умов для їхнього обслуговування.

«З нами співпрацює кілька місцевих організацій, яким ми постачаємо і газ, і електрику. Вони вже змогли оцінити переваги такої роботи. Кожному клієнту ми пропонуємо персонального менеджера, який консультує в обох напрямках, допомагає розібратися з документацією. Ми практикуємо індивідуальний підхід до розрахунку ціни та пропонуємо різні варіанти оплати, – розповідає директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Договір на постачання електроенергії з компанією можуть укласти не лише юридичні та фізичні особи-підприємці з Волинської області, а й всієї України.

Ознайомитися з умовами придбання електроенергії для бізнес-клієнтів можна на сайті компанії: Електропостачання / ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ (gaszbut.com.ua)

Для обговорення деталей співпраці та укладання договору з ТОВ «Волиньгаз Збут» телефонуйте у відділ продажів юридичним особам: (0332) 27-76-04.

Нагадаємо, що з 1 липня 2019 року розпочав свою роботу «новий ринок електричної енергії». Він передбачає ринкові механізми формування ціни та конкурентне середовище. Якщо раніше представники бізнесу купували  електроенергію в обленерго, то зараз можуть вільно обирати будь-якого зручного постачальника.

Читайте також: «Волиньгаз Збут» – лідер у сфері газопостачання на Волині


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024