Перемиль: атовці за два роки так і не отримали землі

08 Липня 2017, 08:00
4381 Джерело: https://www.volynnews.com

На базі Перемильської сільської ради відбулися збори селян.

На порядку денному – звіт селищного голови, а також найбільш наболіле питання – виділення земель учасникам антитерористичної операції. Повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини»

На збори селян прибув голова Горохівської районної ради Тарас Щерблюк, голова ГС «Спілка воїнів АТО Волині» Олександр Серватович і голова Центру допомоги учасникам АТО Ярослав Мудрик.

Голова селищної ради Надія Маселко відзвітувала про зроблену роботу, а також окреслила плани на майбутнє. Найбільшу дискусію викликало питання виділення земель учасникам АТО.

Атовці обурені, що вже пройшло два роки, а жоден із них так і не отримав земельну ділянку. Голова сільської ради запевнила, що рада зробила все, аби бійці могли отримати земельні наділи. 

«Кожен із цих хлопців, що сидить у цій залі заслужив на те, щоб отримати ці земельні ділянки. Ще в 2015 році вони подали всі необхідні документи, але пройшло вже два роки, а землю так ніхто і не отримав. Це як в пісні Скрябіна: «Нас кинули», але ми цього не дозволимо», - запевнив голова ГС «Спілка воїнів АТО Волині» Олександр Серватович.

Тарас Щерблюк запевнив, що Горохівська районна рада не залишиться осторонь проблеми атовців і робитиме все від неї залежне, щоб вони все ж таки отримали обіцяне.

Виявляється, що всі необхідні документи вже давно передані в Головне управління Держгеокадастру у Волинській області, однак питання й досі не вирішене. В залі виникла справжня суперечка між чиновниками, селянами та учасниками АТО, однак все ж таки компроміс вдалося знайти.

Голова Центру допомогти учасникам АТО Ярослав Мудрик запропонував включити учасників АТО до виконавчого комітету селищної ради. Дана пропозиція знайшла підтримку серед депутатського корпусу селищної ради.

 
















 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024