У Горохівському коледжі ЛНАУ відбулася конференція ФОТО

21 Лютого 2021, 10:29
1730

Відбулася конференція трудового колективу на якій заслухали звіт директора Горохівського коледжу Львівського національного аграрного університету.

Про це повідомляється на сторінці Горохівського коледжу ЛНАУ у Facebook.

До участі в цьогорічній конференції долучилися представники вченої ради Львівського національного аграрного університету: перший проректор університету, к.т.н., професор В. М. Боярчук, начальник навчальної частини університету, к.е.н., доцент О.Я. Микула, головний учений секретар, к.е.н., в.о. доцента І.М. Лаврів.

Директор коледжу Олег Жельчик представив учасникам конференції «Звіт про роботу Горохівського коледжу Львівського національного університету у 2020 році та завдання колективу на 2021 рік».

Серед основних досягнень діяльності закладу визначено:

- успішно проведена вступна кампанія, за результатами прийому 2020 року збільшено контингент студентів денної форми навчання, збільшено обсяги державного замовлення;

- реалізовується ступенева система підготовки фахівців;

- здійснено кроки щодо покращення кадрового потенціалу (збільшилася кількість викладачів з педагогічними званнями та вищими кваліфікаційними категоріями);

- педагогічні працівники коледжу стали учасниками міжнародних та всеукраїнських конференцій, тренінгів, семінарів та майстер-класів, конкурсу професійної майстерності педагогічних працівників технікумів і коледжів «Педагогічний Оскар ДУ «НМЦ вищої та фахової передвищої освіти», засідань всеукраїнських та обласних методичних об'єднань педагогічних працівників;

- проведення виховних робіт, створено умови для розвитку студентського самоврядування, залучення студентів до дослідницької роботи.

За результатами розгляду звіту директора, колектив одноголосно підтримав діяльність керівника закладу фахової передвищої освіти.

На завершення конференції директор коледжу Олег Жельчик подякував трудовому колективу за результати роботи у 2019-2020 навчальному році, висловив сподівання на продовження ефективної діяльності закладу освіти у поточному році.



1








 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024