Тиждень поезії у Горохівському коледжі ФОТО

28 Лютого 2021, 12:09
2280

У Горохівському коледжі ЛНАУ з нагоди 150-річчя від Дня народження видатної письменниці Лесі Українки було проведено Тиждень поезії «Леся Українка. Феномен української нації».

Про це повідомляється на сторінці коледжу у Facebook.

Для майбутніх бухгалтерів, фінансистів та агрономів, студентів груп ОФ-31 (куратор Кузьмук О.М.) і А-41 (куратор Здинюк М.О.), стало доброю традицією щороку брати участь у виховних заходах, приурочених до Дня народження Лесі Українки.

Цьогорічне проведення виховної години «Ні! Я жива я буду вічно жити! Я маю в серці те, що не вмирає!» стало ще одним поштовхом до поглиблення знань про життя та творчий шлях Лесі Українки.






 

З пошаною до славної поетеси у виконанні викладачів та студентів звучала поезія Лесі Українки, яка об’єднала усіх присутніх любов’ю до рідного слова. Завершився захід презентацією студентами групи ОФ-31 маловідомих фото, листівок, дослідження історичних подій життя поетеси на Волині, переглядом документального фільму.

Поезія Лесі Українки, боротьба за життя, незламність духу, надихає і підтримує людину, вселяє надію у власні сили. Її феномен боротьби за життя, твори як вибух духовності та інтелігентності, залишили яскравий слід в серцях читачів і стали для різних поколінь прикладом гідності, гордості, незламного духу та віри у світле майбутнє.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024