Учениця Берестечківського ліцею перемогла у Всеукраїнському чемпіонаті «Екософт»

13 Березня 2021, 11:11
Богдана Залевська 5933
Богдана Залевська

З 9 по 12 березня дистанційно проводився фінальний етап ХХ Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій “Екософт”. Захід мав на меті підтримати обдаровану молодь та визначити пріоритетні напрямки у розвитку програмного забезпечення.

У Всеукраїнському етапі взяли участь 150 дітей зі всієї України, що змагалися у понад 10 номінаціях. 12 березня під час конференції відбулося оголошення результатів «Екософту» та Міжнародного конкурсу з інформаційних технологій «INFORMATRIX». Переможницею Чемпіонату у сфері «Веб-технології» стала учениця дев'ятого класу ЗЗСО «Берестечківський ліцей» Богдана Залевська, набравши 93 бали зі 100.

«Навіть не вірила, що таке може статись. Це моя перша перемога на такому рівні, і коли оголосили, що в цій номінації я перемогла, в мене був шок.  Дуже дякую організаторам Чемпіонату, а також моєму науковому керівнику Ковальчуку Віталієві Олександровичу та усім, хто підтримував мене», - поділилася своїми емоціями дівчина.

«Вітаю Богдану із заслуженим підтвердженням на всеукраїнському рівні результату її старанної, наполегливої праці! Гордимося! Пишаємося! Не зупиняйся на досягнутому, розкривай і надалі  твій потенціал і талант. Молодець!»,  - прокоментував учитель перемогу дев’ятикласниці.

Нагадаємо, це уже не перший успіх Берестечка в захистах освітніх проєктів. Раніше повідомлялось, що на цьогорічному обласному етапі конкурсу-захисту наукових робіт МАН учень 10 класу Олександр Харюков завоював 3 місце.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024