У Горохові відкрили Центр надання адміністративних послуг ФОТО

17 Березня 2021, 16:54
2993

У Горохівській міській територіальній громаді відкрито сучасний центр надання адміністративних послуг. Проєкт реалізовано за підтримки програми «U-LEAD з Європою», яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Німеччиною, Швецією, Польщею, Данією, Естонією та Словенією.

ЦНАП відкрили Горохівський міський голова Віктор Годик, депутат Волинської обласної ради Тарас Щерблюк, старший експерт напряму з покращення якості надання адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» Роман Матвійчук, регіонального координатора компанії NIRAS Швеція, яка в рамках програми «U-LEAD з Європою» працює з громадами по створенню належних ЦНАП Ірина Корольчук.

На заході були присутні представники органів державної влади, жителі міста і громади. У ЦНАПі можна отримати понад 130 найпопулярніших адмінпослуг, список постійно буде розширюватися.

Ремонт приміщення було проведено за кошти колишньої Горохівської районної ради і бюджету міста Горохова. Оргтехніка, меблі, навчання персоналу, програмне забезпечення було профінансовано Програмою «U-LEAD з Європою».









1








 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024